marcel píše: ... alebo sa mi malo rozpadnúť auto aby tam meno bolo ?? ...
marcel píše:..no Petos a Leštenka nemohli a iných okrem nás v BB nemáš ..teda nie jazdiacich.. len sviatoćne..
TÁTO VETA ROZPÚTALA TAKÚ DISKUSIU ??? pekne .... a otázka ? Kordíky su v BB resp BB sú na Kordíkoch ??? lebo reakcie sú od Murgiho a Pepa .. teda z Kordík
a teda eśte čo sa týka k reklame firmy resp mojej osoby : ano reklamu frmy som nechcel a nechcem dávať ani propagovať z dôvodu že keď sa niekde reklama dá kopec iných aktivistov źiada sponzorské dary.. a podporujeme len Detské domovy v BB ...
vdaka 509ke som sa dostal k RC expe modelom a do tejto partie a akurát ma nasralo že sa mohlo spomenúť aspoň meno Marcel a nie anonymný organizátor sa prihovoril ... alebo sa mi malo rozpadnúť auto aby tam meno bolo ??
a v podstate taký istý "víťaz " bol aj MarekKBB .. akurát Tomas mal v ten den meniny takze taka ista fľasa poputuje aj na Králiky./ odovzdám v sobotu na Bartoške /.
+ keď kukám výsledky ..tak doručím ešte jednu cenu za naozaj posledné miesto -teda najhorśí počet bodov v tých ćo dojazdili a dośli RC modelom do cieľa.. PALO 1850 TB
HOUK KONIEC
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia