Mini expedície v okolí BB

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: Mini expedície v okolí BB

Poslaťod matus13 » Pon 16. Mar 2015 12:04:10

Chlapci veď sa nehádajte o nič nejde robíme to prepotešenie keď sa pôjde jazdiť tak si prevoláme kto nebude môcť ísť dá sa to pochopiť objatie
Axial scx10 land rover d90 (2ks)
Axial scx10 honcho
Axial scx10 hummer H1
Axial ax10 scorpion
Axial scx10 6x6
Axial exo terra
Tatra 813 8x8
Axial scx10 Toyota 40 pickup
Axial scx 10 Wrangler
HK Ford fiesta rally 1/16 (2ks)
Himoto z3 buggy
Obrázok užívateľa
matus13

Poslaťod pera2008 » Pon 16. Mar 2015 12:04:43

ja si myslim, ze to mozme rozobrat na Sixt expedicii. Nema vyznam sa rozhadat, ked aj tak je dost tazke nas dat dokopy a zosynchronizovat akcie. Myslim si, som si isty, ze Marcel to robi dobre a aj preto sa rad vratim do BB ak bude nejaka akcia. ja z KE sa mam problem s niekym dohodnut z vychodneho slovenska, lebo organizacia na poslednu chvilu nie je velmi najstastnejsim riesenim. Moze byt?
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod pepo » Pon 16. Mar 2015 12:15:13

Matus: plne s tebou suhlasim ale mňa mrzi ked ma niekto vyhrady a pripomienky a somre a neozve sa.
pera2008: chcel som to navrhnúť. Ja som za diskusiu v piatok na miesto pingpongu.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod pepo » Pon 16. Mar 2015 12:34:49

Toto fórum ani rcexpedition nik nevlastni. Ako písal murgi je to pre nas. To že existuje nejaký organizacny tím je asi niekomu smiesne a trapne ale doslu k tomuu pri organizovani veľkých akcii. Každí máme na starosti niečo iné. Ale marcel z tvojich ust to vyznieva ako by sme rcexp tvorili 6. Dufam ze iný to tak nevidia. Jaaaj nálada poktena. Ale pevne verim že si to vydidkurujeme
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod pera2008 » Pon 16. Mar 2015 14:31:37

ja vidim najvacsi problem v tom, ze sice mame RCexpedition stranku, ale vela ludi ju nevyuziva nato, naco je urcena a si to riesi po svojom. hovorim tu o lokalnych "mini" expediciach, alebo aj o vacsich akciach. Presovcania si to riesia na rcautopresov, zapad som tu tiez velmi nevidel a v KE viem len o dvoch a to som ja a este Lubo Tomas ( ak su aj ostatny, tak o nich neviem, lebo proste nekomunikuju )
Sme relativne mala krajina a aj napriek tomu na vopred oznameme expedicie a trialy dojdu skor madari ako slovaci. A preco? no lebo sa partia kamaratov dohodla, ze v ten isty den pojdu niekam sami namiesto toho aby sa pridali ku komunite a zdielali svoj cas a skusenosti s ostatnymi. vikendove jazdenie nech si kazdy organizuje po svojom, ale ked je tu celoslovenska akcia, tak by lokalky mohli ist bokom.
Problem nosu hore je ten, ze na SVK bude prsat castejsie a tympadom sa bude zle dychat cez nos a pri dychani cez usta vlietavaju dnu musky.
Je to hobby a kazdeho to nieco stoji. Niekoho cas, niekoho peniaze a niekoho oboje. Ale ked vybudujeme podporujucu sa komunitu, tak hobby bude rast, da sa do podvedomia. A ako som videl v BB, tak na veku nezalezi a vsetci mali z toho rovnaku radost. Chcel by som, aby sa v tom duchu to sirilo Slovenskom.
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod marcel » Pon 16. Mar 2015 18:23:24

..no Petos a Leštenka nemohli a iných okrem nás v BB nemáš ..teda nie jazdiacich.. len sviatoćne..

TÁTO VETA ROZPÚTALA TAKÚ DISKUSIU ??? pekne .... a otázka ? Kordíky su v BB resp BB sú na Kordíkoch ??? lebo reakcie sú od Murgiho a Pepa .. teda z Kordík
a teda eśte čo sa týka k reklame firmy resp mojej osoby : ano reklamu frmy som nechcel a nechcem dávať ani propagovať z dôvodu že keď sa niekde reklama dá kopec iných aktivistov źiada sponzorské dary.. a podporujeme len Detské domovy v BB ...
vdaka 509ke som sa dostal k RC expe modelom a do tejto partie a akurát ma nasralo že sa mohlo spomenúť aspoň meno Marcel a nie anonymný organizátor sa prihovoril ... alebo sa mi malo rozpadnúť auto aby tam meno bolo ??
a v podstate taký istý "víťaz " bol aj MarekKBB .. akurát Tomas mal v ten den meniny takze taka ista fľasa poputuje aj na Králiky./ odovzdám v sobotu na Bartoške /.
+ keď kukám výsledky ..tak doručím ešte jednu cenu za naozaj posledné miesto -teda najhorśí počet bodov v tých ćo dojazdili a dośli RC modelom do cieľa.. PALO 1850 TB
HOUK KONIEC :ciel:
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod RC_Marek » Pon 16. Mar 2015 20:01:38

Eeeej veru sa to tu veeelmi rozbehlo a je to ozaj len HOBBY - RC hracky pre velkych ( vsetci isto rozumieme ze to nieje Tesco matroš :D :D :D ) .

Jedna pravda asi je ze co sa tyka RC trialu mohlo byt foto Marcelovho auta aspon a tak ale to si moze povedat len Marcel k tomu nie iny ... Isto by aj mna asi ,, ranilo ,, pokial organizujem a nic , ani len malinky zablesk vlastneho RC . ( a len tak pomimo , bolo tam super , boli ludia co sa bavili ale aj ludia co to brali ako o zivot :) - kazdy sme nejaky , keby sme boli rovnaky bola by to nuda . )

Co sa tyka volneho casu ,, SVATA PRAVDA ,, nie kazdy moze vzdy ( priatelky , manzelky , deti a ine rodinne , popripade pracovne povinnosti ktore nas zivia alebo dovoluju nam bavit sa s tymito RC modelmi a ... )
NO neraz sme boli na RC trial drahe u Marcela len preto ze sme boli len traja , mna mrzi zas toto pretoze som zacal s tymito modelmi z dovodu ako ma RC Expedition pod svojim ,, menom ,, offroad iked v mensej mierke ( TO vobec nevadi - pretoze na velky nemam financie aby som to zivil - mozno niekedy ) , turistika ( co zas niesom az tak nato navnadeny ale nenariekam pokial mam prejst blatom , byt postipany mravcom a ... ) a v neposlednej rade zabava oddych ( to o com to vlastne je ) .

Preto klud a rozvahu , nieze to naozaj dopadne tak ze : papaaa RC a este si niekto da kvoli RC na solar ...

k tej Bartoske : asi nevyda :( ... ( no rad by som siel niekedy vo vacsej zostave :sk: )
Obrázok užívateľa
RC_Marek

Poslaťod hollyml » Pon 16. Mar 2015 20:23:40

marcel píše: ... alebo sa mi malo rozpadnúť auto aby tam meno bolo ?? ...

Som netusil, ze marcel ma take citlive EGO.

Ono je to tak vzdy. Vedia o tebe ked si prvy,a lebo uplne posledny. To ze sa mi auto rozpadlo bolo asi niecim zaujimave ked to peto zakomponoval do clanku (ziadne premie za to nedostal), ale mam sa teraz urazit , ze som neschopny pripravit auto na velku akciu a ani som nedojazdil a vdaka clanku o tom vedia vsetci. Bral a beriem to sportovo aj ked som na seba nahnevany. Ostal som do konca a vyuzil som pravidla a bodove hodnotenie na to aby som ziskal najviac trestnych bodov.
Proste ak nemam byt prvy tak nech som aspon posledny. A pise sa o mne. Som spokojny.

Mimo ineho mozmebyt radi, ze niekto napisal clanok. U nas to robi peto509. Keby sme cakali na to kto napise clanok, tak sa nedockame. A ak to napisal podla svojho videnia tak to respektujme. Nemyslim si, ze tam napisal dake klamstva.

Druha vec je, ze Marcel by si zasluzil aby jeho meno bolo spomenute a ako pise Pepo. Pomaha aj nam ked nieco organizujeme a v ramci organizacie BanBy trialu bol skoro na vsetko sam.

Koncim lebo by som este pisal, ale uz by toho bolo vela.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod pepo » Pon 16. Mar 2015 20:34:34

marcel píše:..no Petos a Leštenka nemohli a iných okrem nás v BB nemáš ..teda nie jazdiacich.. len sviatoćne..

TÁTO VETA ROZPÚTALA TAKÚ DISKUSIU ??? pekne .... a otázka ? Kordíky su v BB resp BB sú na Kordíkoch ??? lebo reakcie sú od Murgiho a Pepa .. teda z Kordík
a teda eśte čo sa týka k reklame firmy resp mojej osoby : ano reklamu frmy som nechcel a nechcem dávať ani propagovať z dôvodu že keď sa niekde reklama dá kopec iných aktivistov źiada sponzorské dary.. a podporujeme len Detské domovy v BB ...
vdaka 509ke som sa dostal k RC expe modelom a do tejto partie a akurát ma nasralo že sa mohlo spomenúť aspoň meno Marcel a nie anonymný organizátor sa prihovoril ... alebo sa mi malo rozpadnúť auto aby tam meno bolo ??
a v podstate taký istý "víťaz " bol aj MarekKBB .. akurát Tomas mal v ten den meniny takze taka ista fľasa poputuje aj na Králiky./ odovzdám v sobotu na Bartoške /.
+ keď kukám výsledky ..tak doručím ešte jednu cenu za naozaj posledné miesto -teda najhorśí počet bodov v tých ćo dojazdili a dośli RC modelom do cieľa.. PALO 1850 TB

HOUK KONIEC :ciel:

Nie.
Mňa dosť zamrzel koment ktorý začal veľkým OKI .....
U mňa to vyznelo ako debilkovia z rcex... teraz Vám to natriem.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod Peter509 » Pon 16. Mar 2015 21:20:57

Ja na toto skrátka nemám slov. Keď to vie niekto lepšie, nech sa páči, nech si píše články a pridáva fotky. Ja končím a rezignujem na písanie článkov (a možno definitívne).... Budúcnosť ukáže
Marcel, zabudol si ma inak zvoziť za video, že si všímam len murgiho auto. Ako na jeseň, tak aj teraz. To len na okraj. hallo
Obrázok užívateľa
Peter509

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia