štartová listina boal dnes poobede uzatvorená tak ako v prvych príspevkoch bolo navrhnuté presne 30 štartujúcich
Takže teraz vecčer telefonat od TKMSN s požiadavkou kedy a kde sa jazdi nebol pre neho poteśujúci vysvetlil som mu že táto akcie je bez jeho účasti
Kedže som organizátor a ohladom 509kovej varianty boli malé pindy tal som rozhodol následne / tak ako som to navrhol na strane 4 uz pred časom/ :
Takže : prezentácia nedela 16.11.2014 od rána max do 8,45 hod , vyšzrebovanie resp dohodnutie si štartujúcich dvojíc od 9 hodine predpokládame ŠTART .
Všetky tri sekcie sa jazdia priebežne . Po prejdení všetkých RC modelov smer hodinových ručičiek obrátené jazdenie.
Jazdiť sa bude systém dvojice keď jeden jazdí a druhý mu s papierikom v ruke zapisuje trestné body a meria ćas / stopky v mobiloch máme všetci /.Nasledne po prejdení vybranej sekkcie / celkovo sú tri jazdiace v oboch smeroch / si vymenia pozície a jazdí ten čo zapisoval a ten čo jazdil zapisuje a meria .chapando ? Aspoň sa naučíme zapisovanie a komisárstvo.Samozrejme " účastnici zájezdu " ktorí v tom čase nejazdia môžu vykonávať kontrolu dodržiavania pravidiel jazdiacich pretekárov. Info o rátaní trestných bodov a čase Vám bude dané pri prezentácii .509-ka je hlavný komisár
Už ostáva veriť len v priaznivé počasia / s toho mám dosť obavu /
K dispozícii je vo firme dielňa na oteplenie a pripadne opravy, kuchynka na občerstevnie / kedže o gulaš nik neprejavil záujem -vlastne zasoby / káva a čaj varenie rychlovarne konvice , samozrejme WC.
Budeme sa pohybovať na naśom súkromnom pozemku takže svojou účastou každy preberá zodpovednosť na normálne spravanie a kedźe je možnosť úrazu nebude nebude požadovať od majiteľa pozemku akekolvek nahrady za vzniknute škody a ujmy na zdravi ... / stenlymu som účasť "zakázal " - sorry ale je to pre axialy a CCmuchy a nemám chuť počuvať hukot tublatanky a mať ťa tu spraskaneho /
Parkovanie : pred firmou je cca 5 miest ,v dolnej časti pre 5 aut a ostatny sa neak pomestíme . veď dobrých aut a ludi s avˇsade vela zmesti
Kto envie kde bude akcia je na prvej starne / STYK SERVIS Ružová 9 / pripadne kontakt na mňa 0903 565 679 Marcel
Tešim sa na Vas
Marcel