BANBY RC4x4 Trial Banská Bystrica

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: TRIAL Banská Bystrica

Poslaťod marcel » Štv 13. Nov 2014 21:14:44

A TENTO PRISPEVOK NA STRANE ČISLO 4 ????????

od marcel » Pia 31. Okt 2014 20:36

potrebujem ešte prebrať dáke organizačné veci a podmienky trate a bodovania
môj návrh ej podľa počtu prihlasených sa rozlosovanie do dvojic a vzajomné si bodovanie prejazdu trate. :?: :?:
A trať sa pojde systém tam a spať -na konci otočka spať k štartu :idea:
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Ludo44 » Štv 13. Nov 2014 21:39:11

:EL: Chlapi kolko je max trestných bodov ? :EL: zapište mi to tam :EL: ja sa pridem len povoziť :EL: Len nech počasie vydrži a bude dobre :sk:
Obrázok užívateľa
Ludo44

Poslaťod palopolo » Štv 13. Nov 2014 22:10:11

mne moztete tiez dat rovno max trestnych, tiez sa chcem ist pohrat a zabavit, nie vyhrat. vlastne prosim si o bodik menej ako ludovi, nech nemam ani cenu pre posledneho :twisted: small hamer
palopolo

Poslaťod hollyml » Pia 14. Nov 2014 0:52:00

tony53 píše:... Ale ako vždy, čo je inde vymyslené a dobre zabehnuté, na Slovensku nie je dobré a treba vymyslieť niečo iné. Nech celá Európa jazdí TRIAL podľa rovnakých pravidiel, na Slovensku to tak nebude, lebo....

Musim reagovat na tuto cast tvojho prispevku.
Niesom za to aby sme opakovali nieco co uz existuje aj ked to "mozno funguje". Pravidla trialu a trial ako taky sa vobec nepodoba na trat v CZ a anii na tu u marcela. Takze klasicke trialove pravidla sa tam ani tu nedaju aplikovat. Preto to treba prisposobit danym podmienkam. Berme to ako nulty rocnik expedicno trialovej sutaze ktora bude mat dake pravidla a ak budu dobre takk si zoberu priklad aj susedia a ak sa neuchytia tak organizator inej sutaze, alebo marcel nabuduce vymyslia nieco nove.

To Ludo44 a palopolo: idete sa zucastnit sutaze tak aspon zaujem o sutazenie by ste mohli mat. Samozrejme, ze si ideme lenn tak pojazdit, ale ignorovat stav, ze ide o sutaz sa mi nepaci. Ja sa zucastnim s tym, ze budem sutazit a v ramci pravidiel pojdem co najlepsie a budem sa snazit vyhrat. Ako som pisal na zaciatku vzdavam sa prvej ceny, ale nie prveho miesta.

Ja viem ze som ukrutny buze..nt, ale myslim to dobre.

to Tono: Trat a ani pravidla vobec niesu stavane pre bystricanov. Ked sme robili trial na nasich expediciach tak sme sa my ako organizatory nezucastnovali sutaze. A myslim, ze anii marcel a ani Peto412 nebudu jazdit preto aby si odniesli svoje ceny.

Prajem nam prijemne pojazdenie v sutaznom duchu, pekne pocasie a fajn stretnutie.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod cerno » Pia 14. Nov 2014 8:21:22

Tesim sa na trat, tesim sa na pravidla,tesim sa na nedelu ,netesim sa na ududrancov prejavte trochu ucty k ludskej snahe a tomuto podujatiu :sk:
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod hollyml » Pia 14. Nov 2014 13:39:37

Ty sa na mna netesis? devplesk devplesk devplesk
Sranda.
Aj ja sa samozrejme tesim na vsetko, ale bohuzial mam taku povahu ozvat sa ked sa mi nieco nezda. A radsej sa ozvem hned ako potom po akcii.

Pripravujem nove auto nakolko L200 utrpela vazne poranenie nezlucitelne s dalsou jazdou. Takze do nedele je moje sustredenie zamerane tymto smerom.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod Ludo44 » Pia 14. Nov 2014 17:57:13

to hollyml nesmieš to tak preživať ;) nik nič neignoruje, jednoducho ja na to auto nemam a len z ucty k tejto myšlienke a hlavne rešpektu ku chlapovi čo toto vymyslel a zrealizoval musim prisť pozrieť, myslim že toto prve podujatie je v znameni MARCELA a všetky ceny patria jemu :up: . Suťažiť ti nik nezakazuje u mňa je hlavne zisť sa a zabaviť sa ;) .N asuťažil som sa v živote už dosť ,teraz treba zabavu :D
Len dufam že počasie bude priaznive :sk:
Obrázok užívateľa
Ludo44

Poslaťod marcel » Pia 14. Nov 2014 21:32:04

štartová listina boal dnes poobede uzatvorená tak ako v prvych príspevkoch bolo navrhnuté presne 30 štartujúcich :ciel:
Takže teraz vecčer telefonat od TKMSN s požiadavkou kedy a kde sa jazdi nebol pre neho poteśujúci vysvetlil som mu že táto akcie je bez jeho účasti :roll:

Kedže som organizátor a ohladom 509kovej varianty boli malé pindy tal som rozhodol následne / tak ako som to navrhol na strane 4 uz pred časom/ :

Takže : prezentácia nedela 16.11.2014 od rána max do 8,45 hod , vyšzrebovanie resp dohodnutie si štartujúcich dvojíc od 9 hodine predpokládame ŠTART .
Všetky tri sekcie sa jazdia priebežne . Po prejdení všetkých RC modelov smer hodinových ručičiek obrátené jazdenie.
Jazdiť sa bude systém dvojice keď jeden jazdí a druhý mu s papierikom v ruke zapisuje trestné body a meria ćas / stopky v mobiloch máme všetci /.Nasledne po prejdení vybranej sekkcie / celkovo sú tri jazdiace v oboch smeroch / si vymenia pozície a jazdí ten čo zapisoval a ten čo jazdil zapisuje a meria .chapando ? Aspoň sa naučíme zapisovanie a komisárstvo.Samozrejme " účastnici zájezdu " ktorí v tom čase nejazdia môžu vykonávať kontrolu dodržiavania pravidiel jazdiacich pretekárov. Info o rátaní trestných bodov a čase Vám bude dané pri prezentácii .509-ka je hlavný komisár :!:
Už ostáva veriť len v priaznivé počasia / s toho mám dosť obavu /
K dispozícii je vo firme dielňa na oteplenie a pripadne opravy, kuchynka na občerstevnie / kedže o gulaš nik neprejavil záujem -vlastne zasoby / káva a čaj varenie rychlovarne konvice , samozrejme WC.
Budeme sa pohybovať na naśom súkromnom pozemku takže svojou účastou každy preberá zodpovednosť na normálne spravanie a kedźe je možnosť úrazu nebude nebude požadovať od majiteľa pozemku akekolvek nahrady za vzniknute škody a ujmy na zdravi ... / stenlymu som účasť "zakázal " - sorry ale je to pre axialy a CCmuchy a nemám chuť počuvať hukot tublatanky a mať ťa tu spraskaneho /
Parkovanie : pred firmou je cca 5 miest ,v dolnej časti pre 5 aut a ostatny sa neak pomestíme . veď dobrých aut a ludi s avˇsade vela zmesti
Kto envie kde bude akcia je na prvej starne / STYK SERVIS Ružová 9 / pripadne kontakt na mňa 0903 565 679 Marcel
Tešim sa na Vas hallo
Marcel
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Peter509 » Pia 14. Nov 2014 21:37:43

:up: :up: :up: :up: :up:
Najprv som nevedel, čo je TKMSN, ale potom som pochopil hamer :D
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod hollyml » Sob 15. Nov 2014 0:26:35

Aj mne to dalo chvilu zabrat. tlesk tlesk tlesk
Obrázok užívateľa
hollyml

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia