2nd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: 2nd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Poslaťod ggeerrii » Ned 15. Máj 2011 19:13:32

takže chalani , dík za parádnu akciu akcia bola vydarená do detailu , až na to počasie , ale keď sa to tak vezme tak ten dážď dodával isté čaro ;)
veľké dík ;)
foto odomna :arrow: http://ggeerrii.rajce.idnes.cz/2expedicia_BB_14-15/
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod pepo » Ned 15. Máj 2011 19:55:21

V úvode by sme sa Vám všetkým chceli poďakovať za početnú účasť , v ktorej sme sa stretli a za vynikajúcu náladu. Dúfame že akcia sa vydarila a boli ste spokojní či už s programom, občerstvením :D , klobáskami ( Janos a bado - grill majstri budeme Vaše služby využívať pravidelne :lol: )atď .

Zhodnotili sme to ako vydarenú akciu až na to nedeľné počasie , ktoré nám to však aj tak nemohlo pokaziť. Expedície sa zúčastnilo cca 34 ľudí a 30 áut. Vzhľadom na množstvo áut a obtiažnosť terénu sme došli bez ujmy pomerne v hojnom počte. Bolo tam tuším pár problémov ( ja som odtrhol C-éčko na kolese, zhorel mi motor, Hollemuml zhorel motor, ptere509 regulator atd. ) ale myslím že k veľkým stratám nedošlo. Chceme sa poďakovať hlavne českým kolegom , ktorí merali takú diaľku a dúfame že o nás budú šíriť len dobré recenzie.
tajne foto - viewtopic.php?f=8&t=77&p=1000#p1000

Takže ešte raz dík a tešíme sa na najbližšiu expedíciu ( celé SVK ).
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod gino » Ned 15. Máj 2011 20:29:08

tých problémov bolo síce viac , ale dali sa veľmi rýchlo odstrániť , ja osobne som musel riešiť problémy s kardanmi , Michell regulátor a veľa ďalších kozmetických úprav .

Ešte by som sa chcel spýtať ako dopadli výsledky s trialov ak nejaké boli ;) Ešte raz výborná akcia kopa zábavy
Scania R470 4x2 Fast § Furious
Scania Longline 6x4 Assasins Creed
MAN 10x4x6 + podvalník
Tatra 8x8 kolos ( dolaďovanie )
DRIFT 4EVER
Obrázok užívateľa
gino

Poslaťod ggeerrii » Ned 15. Máj 2011 20:31:23

ak sa nemýlim prvé bolo cherokee ktoré riadil Wlasto druhé bolo CCčko s vodičom hollyml a ti si bol 3
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod pepo » Ned 15. Máj 2011 20:57:16

tabulku zverejnime coskoro. GGEERRII nepredbiehaj oficialne vysledky :!: :!: :!: :!: :evil:

a ked sa mýliš :?: :?: :?: :roll:
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod radiohead » Ned 15. Máj 2011 21:20:39

a dajte tam aj diskvalifikovanych :D :D ....nech sa necitim blbo ze som skoncil posledny z tych co vobec dojazdili :D

a samozrejme, bola to super akcia, niektore useky boli fakt ze zaujmave a nedelnajsi trial nemal ani jednu chybycku :)

velka poklona za take zorganizovanie a 8-)
Naposledy upravil radiohead dňa Ned 15. Máj 2011 22:17:32, celkovo upravené 1
radiohead

Poslaťod Peter509 » Ned 15. Máj 2011 22:08:34

Aj ja vyjadrujem spokojnosť s akciou, len škoda, že regulátor prestal spolupracovať. Som si už nemohol ani riadne užiť nočnú etapu. Neva, o rok v plnej sile. Díky chalani

PS: Ak ozaj vyhralo zelené Cherokee (moje dieťa), tak potom som víťazom aj ja :lol: 8-)
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod hollyml » Ned 15. Máj 2011 22:45:12

Tabulku z vysledkami dame. Ale ggeerrii sa opat myli.

Ja osobne som tie spokojny s celou akciou. A aj ked velka cast organizacie stala na pleciach Pepa, Wlasta a mna, musím poďakovať aj ostatným ktorý pomáhali. Menovite: PetoS a Sosky na príprave trate, bado a JanoS - gril. A samozrejme ďakujem všetkým za účasť a spoločne vytváranie dobrej partie a nálady.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod bado7907 » Pon 16. Máj 2011 9:10:29

Aj mi sa chceme poďakovať za skvelo zorganizovanú expedíciu. Všetkého bolo dostatok.Organizátori si dali naozaj záležať a všetko bolo super do poslednej kvapky :lol: A ten mudtrial :shock: Tu sú fotky od nás: http://bado7907.rajce.idnes.cz/2nd_Slov ... _Bystrica/ neni ich veľa ale aj to málo poteší. :D
KAMAZ 6350 lesovoz- vozím drevo do hory-ten už je vo svete
Vaterra Ascender- pohrebáčik-a tento tiež
Kolesový nakladač LIEBHERR I586 Full metal 1/12
bado7907

Poslaťod milos79 » Pon 16. Máj 2011 9:58:26

taktiez by som este aj takto podakoval organizatorom za super straveny vikend, expedicia bola super, pocasie vyslo tiez (lebo tazsie by sa nam islo cely den po dazdi a trial by bol na suchu). Velmi sa mi pacil vecerny pathfinder (skoda ze bol taky kratky :-) nabuduce by som poposil dlhsi :-), vecerne spolocne prejdenie rozbahnenou roklou bolo velkym + k programu i ked to bolo nechystane, a nedelne trialy ceresnickou na torte .. ked k tomu priratame ochotu a velkorysu pohostinnost organizatorov, tak jedine smekam klobuk a klanam sa. diky este raz

teraz co som to este chcel napisat,,,
neviem preco ale to vecerne pojazdenie cez kanon, taktiez ako aj pathfinder mali nieco naviac oproti dennej expedicii, a neboli to len rozsvietene svetla. pacilo sa mi tam to ze sa islo v podstate v kolone, isli vsetci jednou cestou, jeden druhemu pomahal (myslim vytahovanie aut atd), bolo to take po kope, bolo to asi take viac expedicneeee. cez den tom u az tak nebolo, sme sa trosku roztrhali, resp ak sa dalo kazdy isiel s malou odchylkou, i ked aj tam boli pekne prejazdy (ponton cez potok). trat bola ale fajn s peknymi pasazami, i ked mozno trosku roztahana (niektore tie prechody/prenosy vozidiel resp prejazd po rovnom)
teraz ma napadlo , nabuduce celu dennu exxpediciu prejst v duchu pathfindera. tj idem cestou tam, pokope, a nevracat sa v bazinach, proste som rad ze som cez to zasrate lepkave blato presiel a nemusim ist spat, ale pomozem tomu za mnou resp predomnou a idem dalej

trialove trate boli pripravene super, nakoniec som zvladol aj to coho som sa bal najviac, zjazdu a vyjzadu pri backtriale. dazd pripravil z normalneho trialu ten s "mud_om" a s extremneho zase vodovy (aspon som si umyl podvozok) do mudu som uz po umyti nesiel :-)

inak k diskusii po vyhlaseni vysledkou ohladom trialu,
mozno ani nie kvoly sutazeniu ako takemu, resp k oceneniu vitazov (nepotrebujem poharik, ale osobne si myslim ze sutazenie "za nieco" by to pritiahlo sutazenia-chtivich, ale pre porovnanie by som osobne rozdelenie kategorii spravil nie len scale - free ako spominal jerry, ale trebars dalej podla podvozkov, cc-01, axial (tu mozno prerozdelenie, na axial s lexankou, a axial so scale nadstavbou), a potom scale (mysllim podvozokom /dkay, mex, atd),
lebo tak ako poznamenal, neda sa zrovnovat scale podvozok s axikom, ale potom taktiez ani cc-10 sa neda porovnavat s axikom, a ani axik-honcho sa neda porovnat s axikom-dingom a axikom defom(ktory ma inu vahu a je este skrateny)
samozrejme to vsetko ma vyznam ocenovat len vtedy ak sa do kazdej kategorie nazbera urcity pocet startujucich. ak nie, kategoria nebude resp dotycny bude startovat v "open kategorii".
a ak by sa chcelo ocenovat, tj pohariky a podobne... tak potom by som navrhoval to ze start trialu bude spoplatneny. (samozejme aby vyslo na ceny, nech to neni na tarchu orga.timu)

no a ked sme pri tych financiach... neviem jak vam to chlapci vychadzalo.. nabuduce si mozte zapytat aj viac za startovne, urcite by ma neodradil aj niekolko nasobok. rad pridem aj nabuduce
Defender d90extreme on axial scx10, 14T,20Tpinion gear, 55z motor, ESC speed2star crawler edt, 2,4Ghz
Skoda 130rs, LanciaDelta, Lancia Delta S4 on tt01e,D, df03ra, Skoda 120 LS (ites) on M chassis
Obrázok užívateľa
milos79

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 6 hostia