Trochu sa rozkecam ak nevadi
Do tychto tazkych monstier je aspon 2stupnova prevodovka nutnost. Ak chces aby to malo krutiaci moment primerany vaha modelu a pre nenarocne useky aj rychlost.
Skusal som viacero moznosti s prevodovkou, bez, 1.jednosmerny motor, 2.striedak, 3.striedak cez HPI redukcnu prevodovku, 4.jednosmerny cez 2kvalt.
1., 2. nedostanes kompromis-bud krutiaci moment ako blazon/rychlost co na prvej prekazke zastane.
3. krutiaci moment ako prasa pekne odspodu, rychlost tiez primerana. Obrovska nevyhoda bolo,ze potrebujes vysokootackovy motor(heli) a ten strasne huci.
Po polhodine radsej zoberes auto a ponesies ho v ruke ako stale pocuvat hluk "vysavaca". Takze tiez nafigu.
4.tak akurat. Aj mas krutiaci moment ked treba, aj na nenarocnych usekoch mozes vsetkych predbiehat
V prevodovke to chce mat hrube kolesa(nech to nieco vydrzi a nedopadne ako to HPI co si pisal)
Ja mam AX 2 od rc4wd.(okopirovana axial prevodovka ale pridany 2kvalt a masivnejsie prevodove kolesa)
Prevodove pomery
1stupen 5,05:1
2stupen 1,78:1
A je to v aute co ma okolo 6.5-7kg
Tah vyborny, na nenarocnych usekoch na 2.stupen rychlost tiez. Akurat si to popapa baterky

predsa len to nieje 2kg plastove SCXko
Teraz by som uz radsej isiel do traxxasu. Je skoro o 2/3 lacnejsi. Masivny je tiez dost.
prevodove pomery ma
25:1
60:1
tak ale origo traxxas motory su 10T a 5T pri odporucanych 16,8V.
Co tie prevodovky musia vydrzat mozes vidiet na videach napr:
http://www.youtube.com/watch?v=KqPVYb5wuxw