Chystám sa osadiť dáke závažie do kolies ale neviem kolko mám to vymyslené tak že dozadu by som dal 200gramov a dopredu 250 gramov
rád by som sa poradil s Vami , a aj opýtal sa koľko gramov máte v kolesách
Tak to cumim ako puk ohladom vyssej spotreby! Teraz dodam nieco ja co bude posobit skor rozporuplne, takze pre demonstraciu pouzijem dva referencne modely z mojej produkcie v oboch pripadoch ide o identicku bateriu. Prve Pajo CC-01 motor Integy Atlas V10-80t a regler Rooster os Novaka paradoxne bez ziadneho zavazia v kolesach. Druhym modelom je zasevAxik s 13,5T senzor s priemernou hmotnostou kolesa 300gramov ktory ako ste niektory videli, ze ma fakt dobry smrnc-odpich a prave tento axik ma priemerne o 10 percent mensiu spotrebu ako spominany Pajik! Tak teraz nech mi to niekto normalne vysvetli preco je to uplne naruby podla toho co tvrdi Petos!!!petos píše:Pridas vela vahy,vzrastie spotreba a namahanie pohonnej sustavy(kardany,prevody,atd)
Tych 200g si podla mna prehnal.
100-150g musi stacit.
okolo 100g na koleso mam ja a spotreba sla nenormalne hore.(3h jazdenia na 5000mAh bateriu,aj koli 45T motoru-dan za jazdne vlasnosti)
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia