od djmayo » Uto 19. Mar 2013 22:34:00
Cafte,
vsetky diely dorazili a tak diferaky na mojom scx10 su uz otvorene. Prve testy prebiehaju... Auto je ovela ovladatelnesie do zakrut. Zatacavost sa ovela zvysila. Napravy sa otvorenim diferakov nekrizia v zakrutach, gumy netrapia a zbytocne nederu. Sily ktorymi boli napravy namahane su teraz minimalne. Medzi satelitne sukolie diferaku zadnej napravy som vlozil pruzinu, takze sa znizila volnobeznost medzi kolesami. Ked porovnam volnobeznost prednej napravy bez pruziny satelitov a zadnej s pruzinou, je to znacny rozdiel. Prednu napravu casom tiez upravim a vlozim pruzinu.
Dnes som zajazdil nieco po snehu. Tu som zmeny v priechodnosti takmer nespozoroval. Gumy na Jeepe mam totiz na sneh mizerne, takze asi tak... Skor sa im paci v clenitom suchom terene. Zatacavost - super. Samozrejme priechodnost terenom sa znizila, najma tym clenitym. CItit vacsiu snahu trakcie oboch kolies zadnej napravy sposobenej pruzinou v diferaku...
Ked bude viac casu, zdokumentujem kamerou.
Mam napad na uzatvaranie diferakov zvonka, no zatial zhanam dokonalejsiu stojanovu vrtacku s moznostou uchytu vrtaku 0,8. Neviem o takej v mojom okoli. Hadam sa mi to podari.
Zatial tolko...