petos píše:Tie suciastky co neboli skladom na rc4x4.sk uz objednala.Len ani velkosklad nema uvedene kedy ich dostane.
Som ju teraz poziadal,nech im v pondelok napise ohladom terminov dodania.
V pripade, ked dodavatel nema uvedeny datum naskladenia dielov, tak to znamena, ze diely sa bud pridali do cakacky na velku objednavku alebo sa nevie predpovedat termin dodania. /naposledy ma dodavatel informoval, ze ESC AE-2 naskladni do 2 mesiacov - odvtedy preslo aj polroka a stale nie su naskladnene/. Nakolko bol zaujem o tieto ESC a zakaznici mi pisali, tak som im aj tlmocila danu informaciu, ktora zial nebola pravdiva a zbytocne cakali. Od vtedy sa uz nezarucujem za ziadny termin, ktory dodavatel napise - vynimka je len v pripade, ked ma pevne stanoveny odpocet dni dodania pri samotnom vyrobku.
Takze pan Poc, objednavku ako som Vam uz pisala v mailovej komunikacii som zaregistrovala a budem Vas blizsie kontaktovat ked sa dozviem nieco nove. Kazdy den kontrolujem dodavatelov sklad a cakam na naskladnenie, pripadne na odpocet dni dodania. Ale momentalne sa mi nikto nevie vyjadrit o datume dodania. Mrzi ma, ze Vas nemozem castejsie kontaktovat ohladom objednavky /ako by ste si zelali/, ale ked nemam nove informacie, tak stale platia posledne posielane.
Ak potrebujete dane diely akutne, tak Vam viem poradit len ineho predajcu, ktory ma dane suciastky skladom.
Lucia Sulovcova
eshop rc4x4.sk