Nazdar chlapi,
dakujem za rady s vodotesnostou, hodne ste mi poradili, takisto vedla vo vlakne je vela uzitocneho spomenute. Zatial netesnim, skolila ma chripka, uz 2.tyzden som "mimo prevadzky", rozbehnem to az sa z toho vylizem...
By the way, vratim sa k otazke diff-lock / diff-open... Urcite si pamatate...
Vyuzitie podvozoku Axial SCX10 podla mojho skromneho nazoru zdaleka nekonci v terene v horach a pevnych clenitych povrchoch, ale velmi dobre sa s nim podla mna bude jazdit aj na inych povrchoch. Urcite so mnou vsetci suhlasite,ze uz v tovarenskom prevedeni SCX-10 = bez uprav, ma tento podvozok vynikajuce vlastnosti blizke realnym standardnym terennym podvozkom. (Neda mi nespomenut moje skusenosti s jazdenim na skutocnom terennom prevedeni Nissan Patrol GR, ktory som mal tu cest "prevetravat" v terene na roznych povrchoch. A prave tu volba diff-lock/open + 2wd/4wd + vhodne obutie = boli elementarnou otazkou. )
Kedze sa chcem trochu povenovat tejto problematike, budem na mojom SCX-10 otvarat diferaky a robit "vyskum" ako vyriesit otvaranie/zatvaranie zvonku. Tejto problematike sa vsak na forach venujeme troska primalo... Chalanom, co s tym experimentovali som pisal, no zatial sa mi neozvali, tak cakam, ci sa vyjadria.../rotruck, maverick53, jerry-mouse/. Momentalne robim mensie testy tykajuce sa zatacania/priechodnosti podvozku s diff-lock a az mi pridu z RC4x4.sk diely potrebne na diff-open, budem testovat dalej. Skusim nieco zdokumentovat aj kamerou a po spracovani to tu potom odprezentujem.
Ak mate napady, rady, skusenosti podelte sa.
Este raz vdaka za rady
djmayo