od Samba » Str 30. Jan 2013 12:13:10
Som úplný začiatočník, čo sa týka RC modelov. Napriek tomu som sa rozhodol pre stavbu, lepšie povedané zatiaľ len úpravu niečoho na niečo. Ako je aj v názve tohoto vlákna uvedené, bude sa jednať o stavbu TATRA 148 4x4 (Truck trial) podľa vzoru na ktorom jazdí pán Václav Kresta z Čiech. Ako základ som sa rozhodol zadovážiť si niečo, čo sa na to najviac podobá a bolo to aj cenovo celkom dostupné. Podvozok je predĺžený monster truck DETONATOR od fi.REELY. Na to je po domácky postavená kasňa z hliníkových prefabrikátov s použitím kabínky už každému dobre známej Tatrovky z pieskovísk za socíku. Elektronika a aj vysielačka je úplne štandartná, ktorá je dodávaná s týmto modelom v RTR sete. Jazdí to zatiaľ ukrutnou rýchlosťou (25 km/hod). Takže si určite viete predstaviť čo ma čaká za prerábanie. Kak, Vás to skúsenejších modelárov nebude otravovať, tak samozrejme kritiku a aj rady príjmam a rád si dám poradiť. Myslite na moju peňaženku a možnosti. Chcem pripomenúť, že sa nejedná o žiadny expedičák, ale len o môj prvý vstup do tohoto modelárskeho odvetvia.
Naposledy upravil
Samba dňa Str 30. Jan 2013 18:57:34, celkovo upravené 1