Kdyby byl případně zájem tak mohu vzit s sebou naprodej různý šnorchly a vsec co mame zde na stránkách www.rc4x4-shop.cz tak sem schopen vzit cokoli budete chtit s sebou na akci jinak mame snorchly ruzny najaky si vzpomenete jen nejsou na shopu zjistych duvodu + nadkolky a hardtopy atd tudis pokud mate zajem oneco tak staci napsat sem SZ a já to vezmu do BB takže tak Díky
No páni nechcem maľovať čerta na stenu, ale štart Tatry na expedícií je veľmi otázny. A to s viacerých dôvodov pričom ten najväčší je veľká (nevysvetliteľná) spotreba, budem sa snažiť to ešte nejak vyriešiť no neviem či sa mi to podarí.
Scania R470 4x2 Fast § Furious Scania Longline 6x4 Assasins Creed MAN 10x4x6 + podvalník Tatra 8x8 kolos ( dolaďovanie ) DRIFT 4EVER
ja ich mám 6 na 2 autá síce sú to 4000 ale keby dačo tak hladaj aj mna
http://www.ggeerrii.rajce.net Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom 1993 jeep wrangler yj 4.0 Pajero Wagon ´93 - výstavba
No nedávno sme boli na záťažové testy a axial s váhou 5 kg odjazdil na 4000 mAh baterke niečo okolo štyroch hodín a ja s Tatrou za ten istí čas niečo cez 23 000 mAh tak to je dosť veľký rozdiel. Ale samozrejm, že sa posnažím niečo vymyslieť aby bola Tatra pripravená
Scania R470 4x2 Fast § Furious Scania Longline 6x4 Assasins Creed MAN 10x4x6 + podvalník Tatra 8x8 kolos ( dolaďovanie ) DRIFT 4EVER