Super scale kameňolom trophy

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Super scale kameňolom trophy

Poslaťod hollyml » Ned 17. Okt 2021 19:05:00

Korona prekazila mnoho pekných akcii a expedícií a som rád, že vidím aktivity v našej komunite.

Preto aj my z RCexpedition sa budeme snažiť nadviazať na predkoronové obdobie, a preto by som Vás rád pozval na pripravovanú expedíciu ktorú účelne nazveme “Super scale kameňolom trophy”. Hlavne by som chcel upozorniť na “Super scale” - čiže svojou povahou pôjde o expedíciu, ktorá bude hlavne o tom aby sme my a naše modely zažili čo najskutočnejšie pojazdenie. To znamená jazdu terénom len za použitia schopností vozidla a vyprošťovacích prostriedkov tak ako je to v skutočnom offroade (laná, gurtne, zemné kotvy, navijáky atd…).
Tešíme sa na stretnutie dňa 30.10.2021 v sobotu o 10:00 va kameňolome pri obci Rakša pri Turčianskych Tepliciach.
Tu je link na presné miesto stretnutia: https://goo.gl/maps/ELVTzXqPKeY7UpeV9

Jedná sa o jednodňovú akciu takže jedlo a pitie si doneste sami. My pripravíme pekné trasy a dobrú akciu.
Obrázok užívateľa
hollyml

Re: Super scale kameňolom trophy

Poslaťod peter » Pon 18. Okt 2021 11:12:38

prídem :)
peter

Poslaťod palopolo » Pia 29. Okt 2021 14:08:04

Prideme traja
palopolo

Poslaťod hollyml » Pia 29. Okt 2021 19:36:32

Tešíme sa ne všetkých čo sa zúčastnia. Nezabudnite si prosím náladu na scale jazdenie.
Zároveň by som rad upozornil, že sa budeme pohybovať v skalnatom a lesnom terene kde sa zídu ťažšie topánky. Podľa obhliadky terénu to nevidím na tenisky.
Ďalej upozorňujem, že okres Turcianske Teplice je v červenej kovidovej farbe a to znamená, že bez rúšok sa nesmieme približovať bližšie ako 2 metre. Tak Vás prosím o dodržiavanie predpísaných nariadení platných pre červenú farbu mnohofarebného kovid semafóru.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod hollyml » Sob 30. Okt 2021 21:52:27

Ďakujem všetkým zúčastneným. Zišlo sa nás neúrekom a myslím, že spoločne sme opäť vytvorili skvelú akciu a pekné pojazdenie. Nemám čo by som viac dodal. Snáď len to, že sa teším na ďalšie podobné expedície.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod junior » Ned 31. Okt 2021 10:44:47

Chlapi pekne ste to vymysleli veľmi sa mi páčilo kto by to povedal že aj kameňolome môže byť pekne. Teším sa na ďalšiu akciu.
junior

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia