A mne je to jedno,ja mám auto nachystané aj do blata
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
V piatok o 12.00 hod. Vyrážam do Revúcej smer Zvolen,Detva,Klenovec,Tisovec.....Revúca.Približne o 14.00 som v Revúcej.
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Sice som bol len "na Skok " ale pekna zorganizovana akcia chlapci a dievčata Revučania ,super vybratie trate parada ... a ďakujem Igorovi za opravy Lorda Par foto odo mňa : http://marcel1966.rajce.idnes.cz/RC_Predna_Hora/
Nedelný trial sa pre nepriaznivé počasie opäť nekonal a tak some už doma. Tento krát nemám voči expedícii a organizácii žiadne výhrady. Veľmi sa mi páčilo a fakt som si to aj s rodinou užil. Ako bonus má potešilo víťazstvo môjho auta v súťaži za najkrajší model a víťazstvo v nočnej súťaži, ktorú ste pripravili naozaj skvele (súťažil som s Kamilom B. a tak ďakujem aj jemu za správneho súťaživeho ducha ktorý nás doviedol k víťazstvu). Fotiek mám veľmi malo a hlavne s modelmi 6x6 čiže Tatra 813 a Praga V3S.