Predom by som rád povedal za seba ( a asi aj za sekciu "domáci lexan"

Trať bola viac krát zhodnotená ako nenáročná, takže s chcem opýtať, čím je daná vyššia náročnosť trate ?
Je to dlžka trate, sklon terénu, viac blata a vody ?
To by som ešte bral a myslím, že takáto trať by sa dala vytýčiť aj v okolí Dračieho hrádku
Ale ak má byť kritériom náročnosti pravdepodobnosť takmer 1/3, že na akcii poškodím model ( ak mám brať vážne spomínané 30 % straty), s tým by som si dovolil polemizovať.
Z môjho pohľadu by expedičné trate pre RC modely mali byť v peknom prostredí, zaujímavé a predovšetkým také, ktoré by trochu reálne auto mohlo aspoň teoreticky prejsť.
Nemám nič proti horolezectvu ani potápaniu, ale bez auta je to, myslím, lepšia zábava

Viem, že jednoduchou odpoveďou na moju otázku je, že príď sa pozrieť napr. do Bystrice.
Ale vzhľadom na to, že na jar sa (vraj) plánuje v BA ďalšia akcia, pomohlo by , ak by sme si ujasnili, čo kto od expedície očakáva.
( minimálne preto, aby som vedel, či si mám na nosenie grilu a uhlia zháňať nejakého sherpu

K samotnej nedeľnej akcii by som dodal, že na rozdiel od Lackey-ho som bol veľmi príjemne prekvapený bohatou účasťou aut a ľudí. Tým skôr, že počasie bolo značne nevľúdne.
Osobitne oceňujem silnú účasť z BB.
Ja by som asi váhal v takej zime a daždi cestovať kvôli RC autám do Bystrice ... klobúk dole páni z BB.
Asi sme tu na dolniakoch nedostatočne zocelení

S tým tak trochu súvisí aj kritizovaný útek "domáceho lexanu" z trialovej sekcie.
Poniektorí z výpravy "klepali kosu" ( plátené tenisky sa neukázali tou najlepšou voľbou

Ináč sa mi expedícia pačila. JanoS-ovými peknými brankami počínajúc, zaujímavými modelmi a dobrou náladou účastníkov (napriek počasiu) končiac. Trialovú sekciu by som do budúcna navrhoval urobiť tak, aby sa viac jazdilo, než vyčkávalo v rade. Terén je tam zaujímavý, škoda ho nevyužiť vo väčšej miere.
A nálepky na auto boli úplne super