Pekné foto, pozerám, že Marcel sa vyšantil
Mňa osobne trial veľmi nebaví. Navyše 8h strávených v aute ma tiež veľmi nelákajú. Samozrejme, môžem si naplánovať víkend v Revúcej a okolí a hneď sa dá na to inak pozerať. Tento krát ma ospravedlňuje fakt, že nemám hotový model a som maród. Ale napr. v takej Seredi nás bolo cez leto tiež menej ako 10, čiže to bude asi niečo naznačovať ohľadom záujmu o RC trial.
Ale trial by som neplietol spolu s akciami typu Recon, AST, RCExpedition. Myslím, že to nie sú jedno-dňové akcie a ide tam o niečo iné. A práve tieto akcie vzhľadom na účasť by podľa mňa mali byť základným kameňom RC expedícií. Nechcem tým povedať, že organizátori trial akcíí sa majú na to vyprdnúť. Trate v Seredi a BB som videl na vlastné oči a sú to parádne kúsky. Nepochybujem, že v Revúcej tomu nieje inak. Prácu na nich si treba vážiť, nieje to len lusknúť prstom. Holt ale ľudia sa nedajú niekam dotlačiť na silu.
Ja som presvedčený, že pokiaľ by sa trial spájal s expedičkou v okolí trate, určite by bola účasť oveľa vyššia. A trať by ani nemusela byť pripravená. Veď o čom sú reálne expedície?