Prihlášky na Bankobystrický RC4x4 TRIAL 7. marca 2015 .. posielať cez SS správu

počet do 30 štartujúcich

ceny : eňoňuňo
1., Marcel Styk , Marcel , ABS - Mercedes ML , AXIAL SCX 10 , 49 rokov Re : Land Rover Discovery 3 bude ako dekorácia na trati / bojím sa ho ośkrieť /
2., Peter Hruska, pera2008, ABS, Mex Hilux Truggy , 32 rokov
3., Peter Lavrik, Peter509, LEXAN - jeep wrangler rubicon 5D, axial scx10,
4., Peter Kozák, peter, ABS - Jeep Rubicon, nápravy venom ceeper
5., Tomas Holly, hollyml, lexan - Chevy Blazer K5 - SCX10, 35 rokov,
6., Marek Havrla, MarekBB, ABS - Land Rover Defender, AXIAL
7., Darinka Jonášova ABS - JW Rubicon Axial SCX10 - žena stále mládá - vek u žien sa neuvádza

( ževraj môžem napísať 49 )
8., Peter Tokarsky Toky ABS - JW Rubicon Axial SCX10 / 7 a 8 štart na jednom modely / -ako organizátor som súhlasil že áno .
9., Peter Zerola, pepo, ABS/PSH - Mitsubishi L300 , 31rokov, muž, ženatý a stale aktívne v každej sfere.
10., Andrej Škamla , lestenka , Lexan-cf 100 , Axial SCX 10 , vek 12 rokov
11., Anton Rusňák st., Tony53, lexan, Honcho, Axial SCX10, senior / Tonko taku katošku senior pre nás dvoch nemáme pojdeem so seňakmi /
12., Anton Rusňák ml., Olaf, lexan, Honcho, Axial SCX10, junior - 17 rokov
13., Matúš Dižka madi lexan Wrangler Rubicon, AXIAL SCX10 , 11 rokov, Badín
14., Miroslav Gavenda gavo9000 ABS,Mitsubishi Pajero CC-01,20rokov .... Ak budem sam tak ma daj kludne daj s axialmi ...
15., Jan Cernicky cerno abs ford ranger scx
16., Damian Cernicky cerno jr. vaterra twin hammer / JUNIOR kategoria /
17 Laco Vrabel xneger lexan scx jeep g6 alebo mercedes g
18., Marek Hrebenar shaman abs scx man
19., Planka Marek RC_Marek podvozok upraveny Maverick Scout karoseria Humvee - ABS 30 r.
20., Pavel Poliak, palopolo, lexan, SCX10 dingo, 28r, som uz vyse mesiaca doma na chorej. Este dam vediet finalnu verziu so mnou, ale zatial ma prosim predbezne pripis
21., JUNIOR alias SENIOR 56 yars Axial SCX 10 -ABS JEEP RUBICON 4x4 poprosím prihlásit s ? a ešte jedna malá prosba rozhodcovi zalepiť oči a zobrať stopky alebo aspoň ich pokaziť. Ďakujem
22., Peter Sulovec petos JEEP WRANGLER Rubicon axial scx 10
23., Marian diamantbar lexan axial scx10 Jeep wrangler
24., Stanislav Murgas murgi lexan - SCX10, 35 rokov, chlapcok, zatial s otaznikom (moje cislo vacsinou 33) - čislo máš rezervovane tak verím v tvoju účasť aj ćoko
25., Milan Strieborný sosky axial ABS Jeep - obaja ml a st :
26., maly strieborný soskáčik axial HUMMER - obaja ucast s otaznikom ale odhodlanim dorobit do 7 marca autá
27., Marco 21 neviem, či pôjdem si Wranglerom alebo s lexanovým Ford Bronco - zavaznu prihlášku pošlen neskôr
28., Martin Skamla matys ABS Defender D90 axial 10 rokov
29. Robert ZEMAN RoboZ1 , ABS , Jeep, senior nad 20
30. Martin ZEMAN , ABS, 8r., Jeep (nie je isté či bude jazdiť) Junior do 10
+ cracky a zcpatrik sa ospravedlnili že neprídu