Tomaš ano hlavné su " expedície " , ale .. okrem dvoch ktore organizujete / leto a zima / je jazdenie na vzajmnom dohodnuti cez forum resp telefonicky.
Vacsinou na strednom Slovensku jazdievame klasika zostava BB / Petos,Doktorovci a ja + občas niekto / s chalanmi z MT / matuś ,gavo,Jaro,Ludo /,
akcie si robia Revučania a chalani z Popradu , pripadne sa niečo dohodne a zrealizuje celoSK 2-3 krat v roku.
Takže ohľadom organizácie Expedíc -vždy sa dohadujú miesta a čas stretnutia cez fórum staći sledovať a pridať sa...
Pravdu povediac milo ma prekvapil záujem o prvý trial u mňa v BB / dúfam že nie len pre ceny

/ , ale tak isto počet kolkí sme sa zišli v Revucej + - 25 je pekné číslo. a krásna účasť
Samozrejme trial v BB nebudem miešat s Vami organizovanou akciou a hlavne vśetko záleži od jarného počasia , ale určite minimálne 2 preteky v roku 2015 urobím a určite bude o čo ako posledne bojovať ceny budú podobné pripadne rožširené
takže kto bude mať chuť a čas príde / Trať sa už po inspirácii z Revucej upravuje a do jari bude eňoňuňo .. / Stačí impulz od cahalnov z PP ,RV ,MT + ďalsích že majú záujem príssť si zajazdiť z BB sa dáme dokopy a dohodneme si termín .
Stanovovať presné termíny je myslím ešte zavčasu a všetko budeme riešiť na konci zimy / podĺa počtu trial dráh / , resp si k tomu môžme sadnúť ,ľahnuť , postaviť sa čelom na Winterke 2014