BANBY RC4x4 Trial Banská Bystrica

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: TRIAL Banská Bystrica

Poslaťod Peter509 » Štv 13. Nov 2014 8:41:07

Nieje to komplikovane. Uplne jednoduchy system.
Tomas, bod 3 si pochopil spravne. A ked jedna posadka dobehne druhu, ti, ktori zavadzaju ich musia pustit.
Bod 4 si pochopil tiez dobre. Bozia pomoc je pripustna len v krajnom pripade a po jej pouziti sa zaznamena do jazdneho vykazu.

Inak sa to ozaj neda spravit, lebo by sme potrebovali aspon 10 ludi, ktory by robili komisarov. Takto sa bude snazit ist kazda posadka cisto a s rozumom. A su dvaja na trati a mozu si vzajomne pomahat. Takto otestujeme tento system hodnotenia a uvidime, co s tym dalej. Nieje to proste klasicky trial vzhladom na velkost trate.

Prostest mozes podat, ale ja niesom organizator. Stazuj sa jemu potom :D
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod gavo9000 » Štv 13. Nov 2014 12:01:31

Tie pravidlá sú nejaké divné či? :o a keby sa to urobilo tak nejak ako na Triale čo bol na Morave? ... :?: tam robili komisárov dvaja či traja.Bolo by to rozdelené na 2 -3 časti a išlo to tam celkom rýchlo nato kolko bolo jazcov .....Či? :shock: :P
Tamiya CC-01 Pajero
Himoto Mastadon
Tamiya TT-01
Tamiya CC-01 Pajero
Obrázok užívateľa
gavo9000

Poslaťod marcel » Štv 13. Nov 2014 13:10:25

Lenže ked máme tri časti + tri v opacnom smere Gavo jedna trva 10 - 15 minut tak pri 30 jazdcoch si to porataj .... a chceme si zajazdiť vśetci nie aby sme 6 ludia robili len komisarov a ratali čas a trestne body
Okrem toho - kto už bude odštartovaný v danej sekcii trialu - nie je nikde povedané že ešte na štart čakajúci resp už do cieľa dôjdení , nemôžu jazdiacim robiť kontrolu a dodržiavanie pravidiel ...!!!!.... práve to bude taký skrytý dohľad konkurencie nad dodržiavaním pravidiel.
Morava bola jedna sekcia cca 5 minut
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod gavo9000 » Štv 13. Nov 2014 13:24:18

No je nás dosť marcel ale musí byť celá dráha ako by som to povedal "súťažná"? ...keby sa vybrali len niektoré úseky 2-3 (dlhšie) a išlo sa len cca 10 minútové sekcie ? :roll:

Ja si to neviem nijak predstaviť že ako to tam bude funguvať ;)
Tamiya CC-01 Pajero
Himoto Mastadon
Tamiya TT-01
Tamiya CC-01 Pajero
Obrázok užívateľa
gavo9000

Poslaťod marcel » Štv 13. Nov 2014 13:36:54

Ano cela draha je sutazna a pravidla pre dany trial su stanovene . staval sa ako celok a tak sa aj sutazne pojde .
Ja si to viem predstavit ako to bude fungovat ale ak bude ralita ??? to ani samo potofy netuśi ..a hlavne ake bude počasie ... :lol:
Je to v podstate to iste ako som ja navrhol - trial bez oficialnych komisarov jazdiace dvojice kazdy jazdi sam a druhy z dvojice mu meria cas a trestne body... takto to 509ka dobre vymyslel upravil a zavoren s meranim casu a zapisovanim bodov si budu vzajomne moct vramci dohodnutych pravidiel pomahat
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod tony53 » Štv 13. Nov 2014 15:47:44

Tak ako píše gavo. Na Morave bolo cez 40 jazdcov, komisárov robili jazdci, nebol žiadny problém. Ani čas sa nemeral a neboli žiadne prestoje.
Ale ako vždy, čo je inde vymyslené a dobre zabehnuté, na Slovensku nie je dobré a treba vymyslieť niečo iné. Nech celá Európa jazdí TRIAL podľa rovnakých pravidiel, na Slovensku to tak nebude, lebo....
Ale je to rozhodnutie usporiadateľa a ten kto sa chce zúčastniť sa musí prispôsobiť, alebo nejazdiť.
Je to niečo nové, uvidíme ako to dopadne. Usporiadatelia to našili na seba, aby poháre a ceny ostali doma. Dúfam, že bude aspoň sranda a zábava.
1:10 X-RAY T2´007, Dodge Stratus
1:10 X-RAY T1R, Škoda 130RS
1:10 Axial SCX, Trail Honcho
Obrázok užívateľa
tony53

Poslaťod Marco21 » Štv 13. Nov 2014 16:34:06

tony53 píše:Tak ako píše gavo. Na Morave bolo cez 40 jazdcov, komisárov robili jazdci, nebol žiadny problém. Ani čas sa nemeral a neboli žiadne prestoje.
Ale ako vždy, čo je inde vymyslené a dobre zabehnuté, na Slovensku nie je dobré a treba vymyslieť niečo iné. Nech celá Európa jazdí TRIAL podľa rovnakých pravidiel, na Slovensku to tak nebude, lebo....
Ale je to rozhodnutie usporiadateľa a ten kto sa chce zúčastniť sa musí prispôsobiť, alebo nejazdiť.
Je to niečo nové, uvidíme ako to dopadne. Usporiadatelia to našili na seba, aby poháre a ceny ostali doma. Dúfam, že bude aspoň sranda a zábava.

100 percentne súhlasím :up:
»Jeep Wrangler TJ based on Maverick scout
Obrázok
Obrázok užívateľa
Marco21

Poslaťod marcel » Štv 13. Nov 2014 19:12:04

Chalani vsetko zalezi od počtu kolkí sa v nedelu zídeme aj ked by som bol rad keby naozaj vśetci 30ti . ak sa najde 6 komisarov - ale tak aby aj oni si zajazdili kludne ked vas to tak roz devplesk dajme klasika trial jednotlivcov .
A ceny aby ostali v BB ? trat bude osadena brankami / 509ka / tesne pred pretekmi a navyse zatial okrem chalanov co boli minulý vikend pomoct stavat sa na nej nejazdilo a od vtedy presla aj tak trat upravami a este aj do nedele budu viacere upravy zmeny a nové prekážky :roll:
+ ak ma niekto vyhrady ze ju budem poznat ja / trať / : ja startujem v "dvojke " s Darinkou a ona od gadera nemala vysielacku v ruke .... a keby aj nahodou tak sa zriekam ceny a prenecham ju dalsiemu za mnou v poradi
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod murgi » Štv 13. Nov 2014 19:41:06

chlapci klidek. nejde o majstrovstva sveta. ide o zabavu. :beach:
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod Peter509 » Štv 13. Nov 2014 20:00:25

Gavo a Tonko. Treba si uvedomiť, že trať v Ostrave bola KRÁTKA :!: :!: :!: Tak isto naše trialy na expedíciách. Toto je úplne niečo iné, keby sa išlo po sekciách, tak len jedna má okolo 10 minút. Komisárov by bolo potrebných veľmi veľa. Proste na šrot :D Však uvidíme. V nedeľu dojdite všetci príjemne naladený a ja osobne sa nebránim dohode na bodovaní. Čo sa týka cien, ja určite neašpirujem ani na jednu. Auto mám prakticky nové, ešte som s ním riadne nejazdil, tak neviem, ako sa správa v reálnej prevádzke.
Ide hlavne o zábavu. Na to netreba zabúdať. hallo
Obrázok užívateľa
Peter509

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia