Zdar banda.
Po porade s organizátorom podujatia, Marcelom, sme sa dohodli na nasledovnom:1.) Riaditeľom preteku som ja, Peter509. V prípade nejakých nejasností ohľadom preteku, pravidiel a iných vecí sa treba obracať na mňa.
2.) Technická prehliadka bude len zrýchlená, nakoľko sa autá nebudú deliť do skupín podľa kategórií. Všetci štartujeme v jednej kategórii
3.) Pred štartom sa vytvoria dvojice jazdcov s autami. Toto necháme na vašom uvážení, kto bude s kým jazdiť. Bude sa jazdiť v dvojčlenných posádkach. Čiže napr. Tonko a malý Tonko pôjdu so svojimi modelmi spolu na trať. Ďalšia posádka štartuje za nimi v intervale 3 minúty. Každá s posádok dostane jazdný výkaz, kde si budete sami značiť svoje "prehrešky" na trati. Samozrejme v rámci fair-play.
4.) Trialové pravidlá a bodovanie tu platia. ALE nieje prípustný žiaden kontakt jazdca s vozidlom. Ak sa jeden z vás prevráti, ten druhý mu musí s vozidlom pomôcť. Preto idete na trať vo dvojici.
5.) Pred samotným pretekom bude samozrejme rozprava, kde si všetko ujasníme. Následne sa pôjde na prehliadku trate, aby každý vedel, kam má dôjsť. Na trati nebude žiaden komisár, nakoľko by bolo potrebné ďalších X ľudí na zabezpečenie bodovania.
6.) Trať je podľa organizátora dlhá a miestami náročná, preto sme zvolili nasledovné kompromisné riešenie (niečo na štýl Recon G6).
V prípade otázok napíšte sem na fórum. (i tak vám to nepomôže

)
Ostatné sa dozviete na začiatku preteku. Už len dúfam, že si tento deň všetci náležite užijeme. Ide predsa o zábavu.
S pozdravom 509tka