Obycajne diferencialy pouzite s buggy Strada XBPeter509 píše:Čo ja viem, i tak by som dal väčšie kvôli priechodnosti terénom. Aspoň 2,2". A diferáky máš zavreté, alebo sú otvorené, keď ti to v blate prklzovalo? Lebo som to celkom nepochopil.
LuckyNO1 píše:Obycajne diferencialy pouzite s buggy Strada XBPeter509 píše:Čo ja viem, i tak by som dal väčšie kvôli priechodnosti terénom. Aspoň 2,2". A diferáky máš zavreté, alebo sú otvorené, keď ti to v blate prklzovalo? Lebo som to celkom nepochopil.
Ide o to, ze ten motor mam doma. Mam ho v onroad mazde 6. Preto sa nan pytam.A co sa da robit s diferencialmi?... prerabal to niekto? da sa neako upravit svornost?Peter509 píše:LuckyNO1 píše:Obycajne diferencialy pouzite s buggy Strada XBPeter509 píše:Čo ja viem, i tak by som dal väčšie kvôli priechodnosti terénom. Aspoň 2,2". A diferáky máš zavreté, alebo sú otvorené, keď ti to v blate prklzovalo? Lebo som to celkom nepochopil.
Predpokladám, že sú to planétové diferáky, takže sa to správa ako na normálnom aute. To koleso, ktoré je odľahčené (v blate) tak šmýka a to ktoré je na tvrdom povrchu stojí.
Čo sa týka tých odkazov, toto nekupuj vôbec: http://www.hpiracing.com/graphics/kits/10553/flux_system_splash_web2.jpg ak si nechceš Tatru rozobrať za jazdy. To je motor do monster truckov a pekne brutálny. Ten druhý systém nepoznám, takže ti neporadím. A čo sa týka zhoreného motora, to ti povedia skorej ľudia znalý problematiky.
Dufam ze sa stretneme. Ale budem musiet dovtedy doriesit prevodovku a diferencialy. Pokial ide o suchy teren (konare,kamene,hlina a pod.) nieje problem. Ale v blate sa ukazalo ze obycajne diferaky nemaju sancu.ggeerrii píše:dlhšie som tu nebol, a pozerám fakt pekný projekt vyzerá to dobre, dúfam, že to uvdím dakedy na expedičke osobne
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia