Takže toto mám momentálne vybrané. Poprosím Vás o zhodnotenie:
Auto -
Mitsubishi Pajero CC-01 kit - 168€
Ložiská -
Guličkové ložiská - 12€
RC súprava -
Reflex Wheel Pro 2 (TX, RX+BEC, servo) - 60€
LiPo stop -
LiPo alarm - 4€
Baterka -
Turnigy 5000mAh 20C Hard case - 31€
Nabíjač -
Turnigy Accucel 6 - 37€
Zdroj - 15€
1.9 pneumatiky -
Losi Rock BashersFarba - 10€
Poštovné - 34€
Spolu cca 405€Snažil som sa hľadať najlacnejšie alternatívy u nás a v čechách, no musel som to nakombinovať až zo štyroch shopov .. nezdá sa to, ale napriek pošte je to najlacnejšia varianta. Do úvahy prichádza ešte nákup EU, ale v tom som absolútne stratený. Mám síce PayPal účet, ale absolútne žiadne skúsenosti s nákupom na zahraničných RC shopoch, takže aj keď viem, že napr. za nabíjačku a baterku by som na hobbykingu zaplatil o dosť menej, neviem, koľko by ma vyšla pošta a či by sa mi to v konečnom dôsledku oplatilo viac ...
Čo sa týka auta. Viem, že ak by som doložil ešte nejakých 50-60€, mal by som SCX10 RTR s baterkou a nabíjačkou .. viem o jeho výhodách oproti CC-01 .. ale jednoducho viac ma to ťahá k Tamiya podvozku. Dôvodov je hneď niekoľko:
- už teraz som prekročil rozpočet o 20€
- chcem KIT, ktorý pri Axiale vychádza ešte drahšie
- páči sa mi scale prvok u CC-01, pôsobí na mňa realistickejšie
Čo sa týka ostatných vecí ..
- RC súpravu som vybral, pretože obsahuje prijímač s BECom, ktorý potrebujem, keďže regulátor zatiaľ nechám pôvodný. Navyše obsahuje aj servo + celé je to vodeodolné (do akej miery to neviem)
A neviem akurát čo s farbou .. dá sa použiť farba na lexanové karosérie? Kasňa v KITe by mala byť z ABS plastu .. keď tak, ma prosím nasmerujte, najlepšie na jeden zo shopov skymodel.sk, rc-auta.eu, bighobby.cz, mz-racing.net alebo aj rcsvet.sk - tam si môžem prísť po veci osobne, keďže je to v Bratislave.
Myslím, že som napísal všetko, vopred dík za názory!