Marcel, s rámom zatiaľ nerátam, chcem to čo najviac scale. Dnes som to dobrúsil a striekol základovkou, večer ešte hádam stihnem dať zelenú. Chalaní poradte mi nejaký reglér, čo zvládne aj LIPO, a samozrejme motor k nemu, tie plechovky zo scouta mi nejeko nesedia
ja som spokojny s XL 5 waterprof .cena cca 50 eur ..mam hi v dvoch autacha -jediny nedostatok je tam ten źe ho zapinas zatlacenim tlacitka na regulatore..a ked zblbne teda zle zatlacis omylom napr dvojklik...musi ho sparovat s vysielackou..ale to uz je otaka par sekund.. a motor ? jednoznacne teda za mna graupner speed600 7,2 V cena cac 14 eur..alebo motor zo starej aku vrtacky -12 Volt ..je tam aj kvalitna prevodovka vo vrtacke...
Mám jednu otázku. Pri skladaní náprav som na kolesá diferenciálu použil Mogul a00. Teraz však náprava ide veľmi ťažko, výstupný hriadeľ musim pretáčať v kombinačkách. Myslíte, že som tam dal priveľa vazelíny?
No máre -viďíš ako sa celý život učíme ..vieš že ma to prvé napadlo či tam nie je niečo veľmo dotiahnute a nedrží to ..? tak super že sa otáčaju kolieska
Páni, akurát sa mi podarilo doskladať podvozok do funkčného stavu.Pri jazde však servo vydáva divné zvuky, aj keď nerobím nič s volantom, ako keby sa snažilo niekam vybočiť. Myslíte, že to bude slabým regulátorom? ( servo proste stále bzuči ) Servo je nové 27kg.
servo nieje na nulovej pozicii tak sa snazi stale vyrovnavat. daj zneho dole servosaver a zapni auto len tak a na ovladaci nastav presnu nulu tak aby nebzucalo. potom vyrovnaj kolesa a daj naspet servosaver.