Jeep Wrangler Rubicon - poradna

Všetko čo neviete kam dať

Re: Jeep Wrangler Rubicon - poradna

Poslaťod djmayo » Sob 02. Nov 2013 1:17:07

Ahojte,
tak som po nejakom case naspat.

Zohnal som ovladac FlySky GT3B, ktory som si hackol na 6-kanalov. Vsetko funguje perfektne. Ba co viac, ma teraz ovela viac zaujimavych moznosti a funkcii...
Ale to len na okraj. Musim sa pochvalit, odpajatelny predny nahon prostrednictvom serva a novej prevodovky z RC4WD je hotovy. Naviac sa mi podarilo upravit diferencial tak, ze sa da krasne otvarat a zatvarat servom, ktore ovladam 4.kanalom mojho GT3B hacked ovladaca. Troska to trvalo - ale za ten cas, namahu a prachy to stalo...

Vdaka za nasmerovanie na spravne videa, cez ktore som sa dostal k ich autorovi. /Dan Campise, USA - alias spidernad1/

Urobim nejake demo video, takze to kdesi zavesim...
Obrázok užívateľa
djmayo

Poslaťod murgi » Ned 03. Nov 2013 18:09:17

Perfektne. Kľudne daj sem aj návod, ako si upravil tú vysielačku. Do sekcie návody. Určite sa zíde.
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod peter » Pon 04. Nov 2013 11:22:10

mňa by zaujímalo aké súčiastky si použil na otvorenie diferákov, odkiaľ si ich kúpil a aj katalógové čísla.
dík
Peter
peter

Poslaťod djmayo » Uto 05. Nov 2013 3:09:19

Co sa tyka hackovania vysielacky FlySky GT3B, je nutne mat aj prijimac FlySky. Je mozne pouzit bud 6-kanal alebo 8-kanal. Fungovat budu oba typy. Ja som postupoval podla postupu, ktory mi poslal uzivatel z USA, s ktorym som sa zoznamil vdaka tejto problematike. Nakolko som nasiel aj cesku verziu navodu, odkazem vas tam... Nebudem to tu rozpitvavat znova, takze tu je link, kde si postup mozete najst:

http://rc.305.cz/view.php?nazevclanku=n ... 2011050002

V kocke nove funkcie, ktore budu v hack-nutej GT3B: - 6 az 8 kanalov - podla pouziteho prijimaca, nastavenie limitov serv viac ako 120% - co servo dovoli, zdokonalene exponencialne ovladanie serv, spomalenie chodu serv, dobehy serv zotrvacnostou, a plejada dalsich vychytavok. Velmi efektne vyzera pouzitie tychto funkcii na kanali 2 - co je ako vieme ovladanie motora. Auto sa sprava ovela realistickejsie... Ovladacku zozeniete v roznych e-shopoch po celom svete. Najlepsie na e-bay. Mne prisla z Ciny.Cena cca 55eur. V baleni je 3-kanalovy prijimac, s ktorym sa ovladac bezne predava. Priznam sa, ze som neocakaval take moznosti, ktore sa otvoria novym hack-softom. Existuje nekonecno verzii pre tento ovladac, kazdy si vyberie, nakolko je software open-source, kazdy, kto sa vyzna, moze si soft upravit. Ja pouzivam odskusanu verziu, ktoru mi poslal znamy z USA. Zatial bez problemov. Povodny sw sa da po zalohovani poslat naspat do vysielacky a pouzit. Ak budu otazky k postupu flashovania - rad pomozem.

K otvoreniu diferakov: nasl.link obsahuje schemu, kde je zoznam potrebnych dielov na otvorenie diferakov. Ja som objednaval z mz-racing.net. Su velmi pruzni v zasielani, vacsina veci, na sklade... A relativne lacno.

http://leteckaposta.cz/353753334
Obrázok užívateľa
djmayo

Poslaťod TomasZoban » Štv 12. Dec 2013 21:54:45

Čawte chlapci potrebujem pomoc objednal som tento navijak ALOY WINCH 1/10 a potreboval by som k tomu daký naraznik ale neviem aky aby zakril ten navijak Viete mi poradit?
TomasZoban

Poslaťod marcel » Štv 12. Dec 2013 22:02:52

daj link na navijak podla nazvu to nevie najst...navijak sa montuje idealne k podvozku s prichytením na kovovú platničku.
neviem čo myslíś tým prekrytím ???
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod TomasZoban » Štv 12. Dec 2013 22:05:51

TomasZoban

Poslaťod TomasZoban » Štv 12. Dec 2013 22:06:09

TomasZoban

Poslaťod TomasZoban » Štv 12. Dec 2013 22:07:32

Myslim to aby mi ho nebolo vidno ten navijak
TomasZoban

Poslaťod marcel » Štv 12. Dec 2013 22:12:14

milión ?

prečo ho nechceś aby ho bolo vidno ??? ve´d na to je aby ho bolo vidno a ked budes navijat aby si videl ako sa nymotáva lanko ..keď chhceś schovaný naviják tak nevyhadzuj eura za taku krásotu a vyrob si navijak so starého serva a to schovaj po karosériu
Obrázok užívateľa
marcel

PredchádzajúciĎalší

Späť na Servis garage

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia