Zdar banda. Tak už mám doma duralové profily na výrobu rámu a dnes som si dal zväčšiť stavebné plány do mierky. Podľa nich to bude riadny obor. Rázvor vychádza až 35cm a dĺžka niekde okolo 50cm. Čiže autobus Cez víkend sa pomaličky pustím do výroby rámu.
Peťo keď si to tak metrom premeriavam a prirovnávam k arcticu- nebude to velmo ako aj ty píšeš velké -dlhé a vysoké ??? ++ ked si to premeriavam podla vykresu výška karosérie bude cca 20 cm ??? nechcem kecať ale aby si nevyrobil a nevytrapil sa s karoseriou a potom zistíś ze je to móooc velikuvo...skus šablonu z kartonu vyrobit a poloz na kolesá pokukaj porozmýśľaj ... rada z mojej poslednej vlastnej blbosti
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Podľa výkresu to nemeraj. Je to upravené kvôli šírke vozidla, takže súčasná mierka je neznáma. Ono to je celé kompromis. Šírkou to akurát zakryje komplet kolesá, vysoké je to ako teraz ShaggyMog, akurát rázvor bude dlhší. Ale je to dodávka, takže aj to robí svoje. Hoši, nebojte, bude dobre.
uff uff peťo tak uź nebojím sa ...cracky aj ty už spod periny spoza pece vylez a neboj sa... už buďme obaja nebojsovia. tak makaj a prihadzuj foto...som zevdavý
to marcel: tatra je už hotová na 80 % len elektro a prevodovka z rozvodovkou
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
Dnes menší progres. Podarilo sa mi vyrezať prvú tretinu pozdĺžnikov. Makačka ako sviňa a zistil som, že by sa zišiel kúpiť aj nový pilový list Starý už má niečo odpílené. Počiatok pozdĺžnikov