2nd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: 2nd Slovak RCexpedition - Banská Bystrica

Poslaťod milos79 » Pon 16. Máj 2011 10:03:51

inak, niekde cestou od chaty alebo na chate (jojo, geri, miso, wranglik) sa mi vytratila krabicka s novym servom od PetoSa, nenasiel ju niekto prosim ? urcite som ju mal v taske...
nemam stastie, zlomil som rybarsky prut, ale to servo ma sere, lebo bolo romanove. dajte ked tak vediet pls
Defender d90extreme on axial scx10, 14T,20Tpinion gear, 55z motor, ESC speed2star crawler edt, 2,4Ghz
Skoda 130rs, LanciaDelta, Lancia Delta S4 on tt01e,D, df03ra, Skoda 120 LS (ites) on M chassis
Obrázok užívateľa
milos79

Poslaťod Peter509 » Pon 16. Máj 2011 12:28:30

Milos, ja si myslim, ze keby sa spravili kategorie na trial, ako ty popisujes, tak to by uz bolo ine podujatie. Sice som v nedelu chybal, tak neviem, ako to prebiehalo, ale nevadi. Proste podla mna islo najma o zabavu a ten pohar je fakt len symbolicky. Keby som mal pojazdne auto, tak by som si to uzil a bolo by mi jedno, ci ma da dolu axik, alebo iny scale podvozok. Tot moj nazor, ale celkovo podarena akcia, i ked sa profilom trate neda vyhoviet kazdemu.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod Lukas2003 » Pon 16. Máj 2011 17:00:41

Akcia bola pripravená na jednotku, osobne nemám žiadne výhrady môžem len chváliť. Škoda tej nedele, že sa dodrbalo počasie, ale to sa zariadiť Bohužiaľ nedá :( Organizátorom gratulujem a teším sa na dalšie akcie ;)
Axial scx10 Dilingo green edition :)
Obrázok užívateľa
Lukas2003

Poslaťod matodobrodenka » Pon 16. Máj 2011 18:45:32

prepacte ze skacem ale koho bola ta tatra?
Moje autá Scx 10 DINGO :D
Obrázok užívateľa
matodobrodenka

Poslaťod ggeerrii » Pon 16. Máj 2011 18:49:33

Jeho meno je Honza ( dúfam ,že sa nemýlim) jeho nick na jednom českom fore je wranglika , na totmto fore nie je registrovaný ;)
http://ggeerrii.rajce.idnes.cz/2expedic ... 030320.jpg
Naposledy upravil ggeerrii dňa Pon 16. Máj 2011 19:19:27, celkovo upravené 2
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod matodobrodenka » Pon 16. Máj 2011 18:51:57

ale koho bola! nie ci to bola tatra
Moje autá Scx 10 DINGO :D
Obrázok užívateľa
matodobrodenka

Poslaťod Peter509 » Pon 16. Máj 2011 19:07:19

matodobrodenka píše:ale koho bola! nie ci to bola tatra

Neviem, či nevieš čítať, alebo nevidíš. Gerino ti jasne napísal, že "wranglíka", ktorý ale nieje registrovaný na tomto fóre!!!
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod pepo » Pon 16. Máj 2011 21:15:25

Veľká vďaka za pochvaly. Už teraz v hlave kujem plány na najbližšiu akciu. Síce máme rok čas ale čo mi vieme :lol: :lol: :) .
Miloš rozpísal si sa pekne - taká slohová práca :lol: ale veľmi nás potešila. Sme radi že sa tebe aj ostatným páčilo a dúfam že ROMAN je sklamaný :D :D. Ja Vás od Kysúc beriem ako nerozlučnú dvojku tak dúfam že nabudúce to vyjde a Roman bude môcť prísť. Čo sa týka toho rozdelenia na kategórie môj názor asi poznáte. Ja nie som zásadne proti tomu nie je to zlý nápad ALE. Myslím si že by to malo význam iba pri veľkej akcii napr. SVK a CZ kde by sa zúčastnilo omnoho viac áut. S touto akciou bolo dosť roboty a vybavovačiek a to si už neviem predstaviť riešiť MEGA AKCIU s rozdelením na kategórie : viac trialov , viac rozhodcov všetko by sa znásobilo. Ja osobne by som chcel takú akciu spraviť ( v takom rozmere ) kde by sa stretlo veľké množstvo ľudí ale chce to dlhú prípravu, veľa voľného času a dohodu viacerých ľudí. Mojím snom je pravidelne na SVK organizovať medzinárodnú akciu len to nejde hneď to je taký môj sen do budúcna. Dúfam že sa to raz podarí.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod Michell » Pon 16. Máj 2011 21:50:27

Velke dakujem patri organizatorom. fakt pekna akcia. poctom ludi predcila aj nase klubove preteky ci uz v Ke alebo Po. skoda nedelneho pocasia ktore mi niakovsky nesadlo ale sobota A OBZVLAST vecerny pathfinder som si uzival. potesilo ma aj stretko z kolegom z druzneho :-) klubu z amk BB , bolo o com stale pokecat. fajn ludia super akcioska. celu cestu domov sme preberali ci by sa aj nam vobec nieco taketo podarilo stvorit a uz sme preberali mozne lokality :D , latka je polozena vysoko takze......... ;) . Do skoreho videnia priatelia.
rc - Mitsubishi Pajero metaltop (liebling)
Xray T2 008 mazdaspeed vs. mazda RX3 savanna coupe GT
Ford f350 hl - hybrid tamiya fíčuring rc4wd
Man TGX + chladnička (vo výstavbe)
realita - octavka - LPG a hrdza.
Obrázok užívateľa
Michell

Poslaťod JRM » Uto 17. Máj 2011 11:25:23

Aj ja sa trochu oneskorene pridam k podakovaniu za perfektne pripravenu a zvladnutu akciu. :D Pocasie bolo na jednicku v sobotu aj v nedelu, len co mi asi najviac vadilo, tak to bolo malo casu porozpravat sa s kamosmi nakolko ten otravny Geri mi bol stale za zadkom a nedal mi ani vydychnut. :evil: Nabuduce ked sa nebodaj dostavi na nejaku expediciu, tak poprosim dobrych ludi aby ho niekde v lese priviazali k stromu alebo na chate zamkli do neakeho skladu aby bolo aj trochu pokoja! :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: PS; Nemate nahodou niekde smajlika z puskou, hodil by sa?
DCC-90 No007, DCL-100 NoX01, DCF-150 No003.Full Notyro Gears. Full Sensored, Full 2,4G, Full LiPo.Full scale cars.
Obrázok užívateľa
JRM

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia