rada pre novacika

Všetko čo neviete kam dať

Re: rada pre novacika

Poslaťod murgi » Ned 17. Feb 2013 23:34:46

teoreticky by ti mal stacit plastidip, ak to spravis dokladne. hlavne okolo kablikov co vychadzaju zo skatulky.
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod crassus69 » Pon 18. Feb 2013 0:21:58

murgi píše:teoreticky by ti mal stacit plastidip, ak to spravis dokladne. hlavne okolo kablikov co vychadzaju zo skatulky.

a ten regulator iba ponorim surovo do plastiditu ? regulator je ta vecicka z ktorej idu kable k baterke ?
crassus69

Poslaťod murgi » Pon 18. Feb 2013 8:56:37

regulator je presne to. Inu moznost ako ponorenie nemas. Plastidip nieje vodivy tak sa toho bat nemusis. Jedina moze byt problem s chladenim. Pockaj este co ti poradia aj ostatny, nieze nieco pokazis :kostra:
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod pepo » Pon 18. Feb 2013 9:15:23

regulator zalej plastdipom len neviem ako je tam riesene to chladenie ako spomina murgi. ja pouzivam iný regulátor. ale myslím ze ked ho zalejes celý v dipe a potom ocistis ten chladic - este kym dip nestuhne tak by to malo byt OK. Ide o to aby ti dip presiel aj do spar kde chladic prechadza cez krabicku na plošák. predpoklaam ze mas origo axial regl. Prijimac zalej celý - najlepšie by bolo keby si prijímač vybral z origo krabičky myslím plošný spoj a ten celý zalial v plastdipe. Alebo to daj všetko do väčšej krabičky a zaizoluj tu , no tam to musi byt ozaj dokladne nakolko do krabicky voda pride ale tazko sa odtial dostane von! ine veci netesni - servo vydrží hodne.
čo sa týka závaží: zatial to nerieš uvidíš vlastnosti v terene a potom sa rozhodnes. A murgi ma pravdu naozaj tieto gumy od axialu su skvele aj na snehu aj v blate. A pokial mas zatial kasnu z lexanu tak to neries, to auto ti pojde v terene same. :yahoo: .Ináč VITAJ medzi nami.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod petos » Pon 18. Feb 2013 10:07:05

K utesneniu.Najlepsie daj aj regulator aj primac do skatulky.Prilep ich na viecko,tak ze budu dole hlavou.Ak ich polozis na dno,voda co prenikne dnu(alebo sa zmenou teplot vyzraza)ich zaleje.Pripadne ich v skatulke podloz.
Zaliat regulator pomoze.len dokladne treba vyliat okraje chladica ale hlavne vyvody kablov.
Voda sa tam dostane najcasiesie okolo kablov.Tym ze ide o pohyblivy privod,tak sa pohybom snur ,plastidip moze odelit a minimedzerou prenikne voda.

Zavazie do kolies.To si nechaj ako riesenie poslednej instancie.Zvysuje to spotrebu a namahanie zatacacich podvozkovych dielov.
Uvidis v terene.Niekedy staci auto len vyvazit,alebo presunut bateriu(ako najtazsiu suciastku)
TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

Poslaťod crassus69 » Pon 18. Feb 2013 11:23:37

dakujem za info . ano mam povodny od axialu . ma to chladenie presne preto som sa ho bal celkom zaliat aby som tam nieco nepokazil . takze idem skusat :D dufam ze najprv budem mat moznost ho skusit v terene a nie prva jazda bude do servisu :D ale uz ma novy lak a doplnky . :P
crassus69

Poslaťod jeep » Pon 18. Feb 2013 15:35:38

ja co som jazil vzime axialove pneu tak som behol do maleho snehu a hned som zapadol tak som kupil zimne pneu cize mudslinger :boss:
AXIAL SCX10 Trial Honcho
Maverick Scout Jeep Cherokee
Team RcExpedition

Obrázok
Obrázok užívateľa
jeep

Poslaťod crassus69 » Pon 18. Feb 2013 16:52:30

auticko odskusane :D :D :D super . musim uznat pneu v snehu vo vysokom zapadne hned .ale ked je kombinacia sneh 5 cm a blato tak to ide akurat . som moc spokojny . izolacia sa podarila tiez . diky este raz za info okolo toho . jedina vec co sa mi nelubi ze je nachylne sa prevratit ,
crassus69

Poslaťod Peter509 » Pon 18. Feb 2013 17:36:57

crassus69 píše:auticko odskusane :D :D :D super . musim uznat pneu v snehu vo vysokom zapadne hned .ale ked je kombinacia sneh 5 cm a blato tak to ide akurat . som moc spokojny . izolacia sa podarila tiez . diky este raz za info okolo toho . jedina vec co sa mi nelubi ze je nachylne sa prevratit ,

Musíš to brať tak, že auto aj pneu majú svoje limity. Aj keď je to len model, tak fyziku proste neojebabreš ;) Chce sa to len naučiť jazdiť, aby si poznal auto, ako sa správa v rôznych situáciách.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod jeep » Pon 18. Feb 2013 22:51:05

Presne tak
AXIAL SCX10 Trial Honcho
Maverick Scout Jeep Cherokee
Team RcExpedition

Obrázok
Obrázok užívateľa
jeep

PredchádzajúciĎalší

Späť na Servis garage

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia