Mini expedície v okolí BB

Expedície a výjazdy na strednom Slovensku.

Re: Mini expedície v okolí BB

Poslaťod hollyml » Pon 16. Mar 2015 21:39:20

Myslim, ze vsetko bolo povedane a nema zmysel riesit to dalej.
A uz vobec nie v tejto teme. Ak este niekto k tomu nieco ma tak poprosim najst si vhodnu temu.
Obrázok užívateľa
hollyml

Poslaťod pera2008 » Pon 16. Mar 2015 23:31:27

To, ze niektore auta boli na videu, ci na obraskoch ma netrapi. Clanok bol strucny. ja som nemal cas robit obrasky a tocit videa, totiz som mal skveleho partaka a aj s madarmi sa super kecalo. Jedno vsak viem: ci uz niekto stoji o pochvalu, alebo nie, tak to co Marcel spravil pre nas v BB bolo super. Fakt sa zachoval ako rc nadsenec, az sa mi blbo odchadzalo, ze som mu za to nic nedal okrem dakujem a ruky. Mal som zmiesane pocity, ked som tam isiel, ale ludia a ich snaha robia z tohto konicka radost. Preto mam radost, ze som spoznal tych skvelych ludi a ostatnych som asi minul. som asi stastlivec. Najlepsie si vsetko ujasnit a ist dalej. Co sa stalo, tak sa mozme pokusit vylepsit v buducnosti a urobit z minulosti len zabudnutu spomienku. A budem koncit, lebo neviem, kde sa to vo mne nabralo a este by aj nieco ine vyslo.
Snazme sa chapat jeden druheho a pomahat si v hobby. Nie som veriaci, ale dobrych ludi si vazim, lebo je ich malo.
Toto je moj sumar k Trialu v BB a zaroven aj recenzia ( ano, hladal som aj ja svoje auto na fotkach a nenasiel som :-P )
Naposledy upravil pera2008 dňa Pon 16. Mar 2015 23:39:03, celkovo upravené 1
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod Attila » Pon 16. Mar 2015 23:38:11

To si pekne napisal :-) :up:
Traxxas UDR
Traxxas Summit 6x6
HPI Venture FJ Cruiser
Attila

Poslaťod petos » Uto 17. Mar 2015 23:06:22

Trial bol zvladnuty perfekne - vzhladom na moznosti. Marcel si zasluzi len tlesk tlesk
Chcem mu podakovat aj za to, ze sa to dalo spravit bez startovacich poplatkov. Zucasnilo sa tak viac ludi.
A prisli tak jazdci, ktori by ucast odmietli.

este k fotkam aut. Ked ma fotograf zaostrene a vy sa pohnete(rozostrena fotka), alebo sa na fotkach objavuju ruky, nohy, tak sa necudujte, ze to sa maze. Rovnako ked je viac fotiek aut, na ktorych vidiet,ze si dal majitel zalezat aby vyzerali ako realne predlohy. Kolko z vas napriklad v zaujimavej polohe postalo par sekund, aby sa to mohlo odfotit, ked bol fotograf pri vas?
Aj ked vas to stalo tresny cas?

ja som jazdil s Doncym(madar) a som rad za tu skusenost. Nie kazdy z nich hovoril po anglicky, takze dorozumievanie bolo celkom komedia, miestami.
nastasie, ked je snaha na oboch stranach, tak nakoniec sa k niecomu da dopracovat.
Co pre nich bolo lahke jazdenie pri 18-19cm autach(25cm branky) to pre moje JK(24cm cez kolesa), bola tazka trat.

RE: Marcelov prispevok . ..teda nie jazdiacich... len sviatoćne...
Trafena gus zagagala. 3 strany textu nazad, to potvrdzuju.
Ak sa Marcel po takychto prispevkoch na rccka vykasle, tak to v BB mozme rovno zabalit.
Co chodite na jazdenie viete preco. Dokaze aj na lokalku dotiahnut viac ludi.(jazdite aspon dvaja :lol: )

Este jednu vec si na zaver neodpustim. Ohladom triestenia sa na sukromne fora.
neviem, mne pride, ze cim viac hlav, tym viac rozumu.
Ked hladate dake technicke info k autam aj tak skoncite na medzinarodnych forach, co je pre nas rc4x4.cz
A aj ak chceme sem dotiahnut kolegov z dalsich statov. Napokon Napalm sa Marcelovi ozval prave cez CZ forum.
Ved si len pozrite pocet registrovanych uzivatelov na forach: 219(rcexpedition) vs 2662(rc4x4.cz) vs 321 (rcautopresov)
A na najvacsej akcii sa nas stretlo max do 50 soferov.
Myslim, ze to jedno vlakno -Lokalne akce Slovensko je pre nas tak akurat na dohadovanie akcii :lol:
Ale ja do toho nevidim a som len amater ;)
TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

Poslaťod pera2008 » Uto 17. Mar 2015 23:56:13

ja len dodam tolko. Co sa tyka fotiek, tak hybajuce auto nie je ospravedlnenie. Co som videl tam fotaky, tak neboli take kompakty ako mam ja. A Aj s kompaktom viem urobit peknu fotku. Ked sa auto hybe tak sa da nastavit seria fotiek na jednu spust. cize urobi jednym stlacenim tlacidla seriu snimkov. Ale ako som spomenul, mne fotky nechybaju ( ja si tocim videa ( YT ) a fotim prevazne okolie (FB) ) Co sa tyka toho fora, tak som aj na rc4x4, tu aj na rcautopresov. Ale co sa tyka aktivit na fore, tak sa mame od nasich susedov co ucit. je to skoda, lebo keby sa dohodla nejaka akcia na fore a ludia by si na to zvykli, ze tam sa organizuju akcie, nie cez mobily, tak by mozno ta ucast vzrastla. mozno by som nasiel v KE viac ludi na jazdenie, hoc by nemali dajmetomu Axiala ale aj traxxas ci Vaterru. Do BB sa rad vratim, zase nie kazdy vikend.
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD
Obrázok užívateľa
pera2008

Poslaťod pepo » Str 18. Mar 2015 12:34:33

Petos: Neviem na co narazas s tou husou , bud konkrétny. Ak Marcel skonci s RC kvôli takimto prispevkom.... Akým ? Svet sa nezruti i keď mas pravdu ze ma veľký vplyv na ľudí. A s tými forami chceš povedať respektíve naznacujes ze rcexp. je zbytočne. Rcautopresov,rc4x4.cz,rcportal sú fora so širšom zameranim.uz si uvedomte ze toto je vyslovene expedicne 4x4 fórum. A to že ma 230 ci koľko tegistrovanych? No nech ma aj 60. Začali sme 3. Je to pre SVK nadsencov. Ale vaše argumenty sú : A načo ked je na cz rc4x4 aj by som odpovedal ale bol by som neslušný. Takže slusna odpoveď a prečo nie? Prečo sa neprezentovat ako SVK a dokázať ze máme aj mi na to konkurovať. Prečo sa máme zas niekde prizivovat.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod cerno » Str 18. Mar 2015 13:35:10

:sk: Ja by som chcel len tolko vdaka patry kazdemu angazovanemu marcel urcite urobyl obrovsky kus roboty ci uz pre celoslovensky trial ktory v podstate rozbehol alebo aj na lokalnej urovni bb pojazdenie a tomuto foru patry tiez obrovska zasluha v podstate na vsetkych akciach a celkovo na vytvarani tejto komunyty na svk takze foru vdaka za to ze sa pozname a mame sa kde dohadovat o akciach a marcelovy vdaka za vzdy skvele preteky samozrejme vdaka patry aj tymu z revucej a ostatnym ktory sa podielaju na spolocnych akciach

.
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod marcel » Str 18. Mar 2015 14:59:04

Zaujimavé a príjemné ako jedna fotka / obrazok / - rozpútala takú diskusiu .aspoň je čo čítať .
Ďakujem za pozitívne ale aj negatívne komentáre a príspevky .
Hlavne tie negatívne ma naštartovali a vnikli pár nápadov na nové realizácie v oblasti RC 4x4 aktivít
Samozrejme že ma to neodradí od môjho RC hobby a jazdenia na akciách , trialoch a expedíciách .
Včerajśí večerný rozhovor so Soskym ma tieš inśpiroval na zas niećo nové -ďakujem Miňo

:?: P.S. ... slušnosť vraví keď sa niekde stretnú ľudia ktorí sa poznajú a aj keď sa prvý pozdravý starši , tak mladśi odpovie na pozdrav ;)
pepo RE na PS : 509ku som dnes stretol vo vestibule jedného úradu a neodpovedal na môj pozdrav .

Ja dávam za týmito komentármi hrubú červenú ćiaru
----------------------------------------------------------------------------------------

A nové inśpirácie ? čo chystám resp chystáme ? určite bude o nich nie len počuť
Momentálne je to v śtádiu príprav , možno viac o nich zverejníme po sobotnej Bartoške hallo
marcel
Prílohy
TRIAL BB LRD.jpg
Naposledy upravil marcel dňa Str 18. Mar 2015 15:51:27, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod pepo » Str 18. Mar 2015 15:46:16

Tu neslo o fotku. Ale to je už jedno. Ani tomu PS nerozumiem ale to uz je tiež jedno. Tak ako pises hrubá čiara. Poucili sme sa pohnevali a teraz príde fáza udobrovania. objatie
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod matus13 » Str 18. Mar 2015 15:52:19

pepo píše:Tu neslo o fotku. Ale to je už jedno. Ani tomu PS nerozumiem ale to uz je tiež jedno. Tak ako pises hrubá čiara. Poucili sme sa pohnevali a teraz príde fáza udobrovania. objatie

Pepo ;) rozumné slov udobriť :) chalani vážne čo bolo to bolo všetci zabudneme na to čo sa kedy stalo popodajme si ruky a v sobotu kto bude môcť príde pojazdiť :EL: teším sa na vás :)
Axial scx10 land rover d90 (2ks)
Axial scx10 honcho
Axial scx10 hummer H1
Axial ax10 scorpion
Axial scx10 6x6
Axial exo terra
Tatra 813 8x8
Axial scx10 Toyota 40 pickup
Axial scx 10 Wrangler
HK Ford fiesta rally 1/16 (2ks)
Himoto z3 buggy
Obrázok užívateľa
matus13

PredchádzajúciĎalší

Späť na Stredné Slovensko

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia