Trial bol zvladnuty perfekne - vzhladom na moznosti. Marcel si zasluzi len
Chcem mu podakovat aj za to, ze sa to dalo spravit bez startovacich poplatkov. Zucasnilo sa tak viac ludi.
A prisli tak jazdci, ktori by ucast odmietli.
este k fotkam aut. Ked ma fotograf zaostrene a vy sa pohnete(rozostrena fotka), alebo sa na fotkach objavuju ruky, nohy, tak sa necudujte, ze to sa maze. Rovnako ked je viac fotiek aut, na ktorych vidiet,ze si dal majitel zalezat aby vyzerali ako realne predlohy. Kolko z vas napriklad v zaujimavej polohe postalo par sekund, aby sa to mohlo odfotit, ked bol fotograf pri vas?
Aj ked vas to stalo tresny cas?
ja som jazdil s Doncym(madar) a som rad za tu skusenost. Nie kazdy z nich hovoril po anglicky, takze dorozumievanie bolo celkom komedia, miestami.
nastasie, ked je snaha na oboch stranach, tak nakoniec sa k niecomu da dopracovat.
Co pre nich bolo lahke jazdenie pri 18-19cm autach(25cm branky) to pre moje JK(24cm cez kolesa), bola tazka trat.
RE: Marcelov prispevok . ..teda nie jazdiacich... len sviatoćne...
Trafena gus zagagala. 3 strany textu nazad, to potvrdzuju.
Ak sa Marcel po takychto prispevkoch na rccka vykasle, tak to v BB mozme rovno zabalit.
Co chodite na jazdenie viete preco. Dokaze aj na lokalku dotiahnut viac ludi.(jazdite aspon dvaja

)
Este jednu vec si na zaver neodpustim. Ohladom triestenia sa na sukromne fora.
neviem, mne pride, ze cim viac hlav, tym viac rozumu.
Ked hladate dake technicke info k autam aj tak skoncite na medzinarodnych forach, co je pre nas rc4x4.cz
A aj ak chceme sem dotiahnut kolegov z dalsich statov. Napokon Napalm sa Marcelovi ozval prave cez CZ forum.
Ved si len pozrite pocet registrovanych uzivatelov na forach: 219(rcexpedition) vs 2662(rc4x4.cz) vs 321 (rcautopresov)
A na najvacsej akcii sa nas stretlo max do 50 soferov.
Myslim, ze to jedno vlakno -Lokalne akce Slovensko je pre nas tak akurat na dohadovanie akcii
Ale ja do toho nevidim a som len amater