Offroad Tisovec 2014

Odkazy na videá RC, fotky a všetko ostatné

Offroad Tisovec 2014

Poslaťod hollyml » Uto 25. Feb 2014 18:00:45

Tak ako vzdy aj tento rok sa zucastnujeme na offroadovom stretnuti v Tisovci. Tato akcia je zahrnuta aj v nasomo RC kalendari ako jednodnova prezentacna akcia. Ale kazdy rok sa zucastujeme ako posadka RC expedition aj na velkom aute 1:1 celého stratnutia. Tento rok je ucastnicky trochu slabsi a tak mam 2 volne miesta. Ak sa chcete pridat ako spolujazdec mate moznost sa nahlasit priamo mne najlepsie cez PM. Cena je 20€ za osobu v mojom aute + ubytovanie. Svoj zaujem je potrebne nahlasit do 28.2.2014. Budem totiz riesit ubytovanie. Vyhradzujem si ale pravo na prijatie aj odmietnutie zaujemcu z akehokolvek dovodu.

PS: Upozornujem, ze spolujazdec nie je clovek sediaci na volnom mieste v aute, ale je to funkcia ktora ma urcite povinnosti (kameraman, fotograf, pomoc pri vyprostovani a navijakovani, atd... ). To znamena, ze je dost mozne ,ze taky spolujazdec bude unaveny spinavy, ale zazije vikend plny neopakovatelnych zazitkov.
Verte mi je to zazitok.

Blizsie informacie o termine a programe treba sledovat tu
Obrázok užívateľa
hollyml

Späť na Voľný pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia