petos díky za zhrnutie. Objavil som medzičasom aj české fórum. A je to ako vravíš .. čím viac čítam, tým viac mi je jasné, že viem málo. Je dosť možné že si ešte nejaký ten mesiac počkám. Nudiť sa pri tom určite nebudem, čítania je dosť .. dúfam, že mi to zkráti dlhé chvíle čakania. Na nejakú akciu určite pôjdem čo najskôr. Myslím, že na CZ fóre sa ľudia z BA dohadujú na zajazdenie skoro denne/týždenne, takže to nebude problém. Čo sa týka cestovania .. pokiaľ ma niečo chytí a som pre to zapálený, tak nepoznám hranice .. obávam sa, že to je prípad aj tohto tu. Z tohto pohľadu aj chvalabohu ma škrtí rozpočet .. no a ďalšia vec je manželka. Zatiaľ reaguje celkom super a možno by somnou aj šla na nejaké víkendové akcie, ale to je všetko hudba budúcnosti. Pokiaľ to bude podporovať, nemám problém ísť na druhý koniec republiky, aspoň spoznáme nové miesta a ľudí. Pokiaľ s tým bude mať problém, tak ma asi samého často púšťať nebude chcieť .. no uvidíme

Edit:
Zrátal som si približne investíciu do CC-01 a dostal by som sa asi na 370€ komplet ... čož je teda dosť .. v tomto prípade by asi vyhrala prerábka Crawlera