Info pre totálneho nezasvätenca

Odkazy na videá RC, fotky a všetko ostatné

Re: Info pre totálneho nezasvätenca

Poslaťod Peter509 » Pia 27. Jún 2014 21:42:21

Dá sa spraviť z toho aj TOTO, ale dotyčný je tak trochu blázon hamer :lol: Tam sú v podstate použité nápravy a tlmiče z Mavericka, ostatné je home made. Všetko je robené doma na kolene, tak to jednak tak vyzerá, ale aspoň je to unikát
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod lukan » Pia 27. Jún 2014 21:44:14

Vyššie spomenuté prerábky scouta - tu je jedena jednoduchšia z mnohých možností prerábky:
http://www.rcportal.sk/jeep-wrangler-am4467
Obrázok užívateľa
lukan

Poslaťod marcel » Pia 27. Jún 2014 22:06:05

Taurus - v dobrom klobuk dole davno nebolo tolko ruoznorodých reakcii na poźiadavku .
Zajtra máme akciu na Murani tam sa lespšie osobne porozprávalo a realne videlo čo sa da s RC autami poprerábať
pár foto s poslednej RC na inśpiráciu pre teba / murgi dovolil som pripojiť tvoj vśehochuť album / : http://murgi.rajce.idnes.cz/fifth_by_RCExpedition/
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Taurus84 » Pia 27. Jún 2014 22:26:26

Neviem ako to tu chodí, ale cením si každú jednu reakciu! Pre mňa je to strašne veľa informácií, ktoré musím vstrebať. Asi sa na to vyspím a zajtra si to ráno prejdem ešte raz.
Kde je tá akcia? Ak by nebola ďaleko od BA, prišiel by som pozrieť
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod mimimimik » Pia 27. Jún 2014 22:29:27

Uz ked je tu rec o mavericku scout tak ja som si z neho vytvoril toto cudo FORD BRONCO

http://www.rcportal.sk/public/galeria_modely/model_gal21753.jpg
Ford Bronco 1973
Turnigy trooper SC
http://www.rcportal.sk/mimimimik-u2606/modely
Obrázok užívateľa
mimimimik

Poslaťod marcel » Sob 28. Jún 2014 5:48:06

viewtopic.php?f=18&t=839

Murán , śkoda źe si nie z bližśia
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod Taurus84 » Sob 28. Jún 2014 13:43:45

Nevadí, snáď nabudúce.
Takže mám jasno v tom, čo chcem s autom robiť - trek, expedition a neskôr možno trial. Zostáva teda otázka auta. Popozerám tie podvozky a úprimne - tie prerábky Scouta sa mi pozdávajú. Budem na modifikácie potrebovať dielňu? Aktuálne žiadnu nemám. Alebo by som to s tým správnym náradím zvládol aj doslova na kolene?

Edit:
Ten upravený crawler je povolený pre Trial?
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod Taurus84 » Sob 28. Jún 2014 16:01:13

Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod Peter509 » Sob 28. Jún 2014 20:09:24

Traxxas Teluride je príliš rýchle na expedície. S upraveným crawlerom môžeš jazdiť aj trial, v každom prípade je to na posúdení organizátora akcie. U nás s tým nebol problém. Prerábku Mavericku zvládneš aj doma, treba len pílku na železo, aby si si vyrobil vlastné linky, čo nieje žiadna veda. V každom prípade, je to na tvojom rozhodnutí, do čoho sa pustíš. Buď prerábka, alebo aj to CC-čko nieje zlé za tú cenu. Lenže, do toho CC-čka potrebuješ ešte elektroniku a iné veci, čo sú náklady navyše. Ale pokiaľ je Maverick RTR-ko, radšej by som išiel do toho, lebo obsahuje všetkú elektroniku.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod petos » Sob 28. Jún 2014 20:44:32

1. studuj toto forum, studuj ceske forum rc4x4.cz
Ked chces vediet co konkretne, tak napriklad ako su ovladane RC modely. Co je primac, vysielac, co je regulator, servo, na co sluzi BEC, rozdiel medzi jednosmernym a striedavym motorom, co znamenaju skratky Lipo, NimH, LiFe, ako nabijat bezpecne Lipo, ako realizovat objednavky z ebay, ciny.
V com sa lisia vyrobcovia expedicnych modelov Tamiya,Axial,RC4WD,rcmodelex. Referencie na modely od tychto vyrobcov. Ako sa s nimi jazdi, co sa kazi, ako casto, apod.
Mozno ti to pride ako nuda. Ale len na SK/CZ forach mas zhrnute viac ako 5rocne skusenosti s tymito autami. A hlavne mas to ZADARMO. Staci len citat a kochat sa fotkami a videami.
Ja ked som zacinal cez 2 mesiace som len cital fora aby som sa dostal do obrazu. A to som predtym robil rc lode 6 rokov.

2. Aj ked to mas daleko, prid sa nazivo pozriet na akciu. 100x vidiet je lepsie ako o tom pocut, citat...
Nazivo ziskas aj referencie na ten ktory model, urcite by sa dalo aj rc model vyskusat.

3.Do nakupu auta sa nezen, najskor porozmyslaj.
a ked si pocas toho rozmyslania budes mesacne odkladat 50€, tak nakoniec si vyberes spravne :mrgreen:
PS: Ako si na tom s transportom? Ci si ochotny koli tomuto hobby cestovat aj dlhsie vzdialenosti.
V BA je expedicnych aut dost, na zapadnom slovnesku tiez. Len neviem ci si volaju mobilmi, alebo ako, ale fotky z akcii dako nevidno.
TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

PredchádzajúciĎalší

Späť na Voľný pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť