1. studuj toto forum, studuj ceske forum rc4x4.cz
Ked chces vediet co konkretne, tak napriklad ako su ovladane RC modely. Co je primac, vysielac, co je regulator, servo, na co sluzi BEC, rozdiel medzi jednosmernym a striedavym motorom, co znamenaju skratky Lipo, NimH, LiFe, ako nabijat bezpecne Lipo, ako realizovat objednavky z ebay, ciny.
V com sa lisia vyrobcovia expedicnych modelov Tamiya,Axial,RC4WD,rcmodelex. Referencie na modely od tychto vyrobcov. Ako sa s nimi jazdi, co sa kazi, ako casto, apod.
Mozno ti to pride ako nuda. Ale len na SK/CZ forach mas zhrnute viac ako 5rocne skusenosti s tymito autami. A hlavne mas to ZADARMO. Staci len citat a kochat sa fotkami a videami.
Ja ked som zacinal cez 2 mesiace som len cital fora aby som sa dostal do obrazu. A to som predtym robil rc lode 6 rokov.
2. Aj ked to mas daleko, prid sa nazivo pozriet na akciu. 100x vidiet je lepsie ako o tom pocut, citat...
Nazivo ziskas aj referencie na ten ktory model, urcite by sa dalo aj rc model vyskusat.
3.Do nakupu auta sa nezen, najskor porozmyslaj.
a ked si pocas toho rozmyslania budes mesacne odkladat 50€, tak nakoniec si vyberes spravne

PS: Ako si na tom s transportom? Ci si ochotny koli tomuto hobby cestovat aj dlhsie vzdialenosti.
V BA je expedicnych aut dost, na zapadnom slovnesku tiez. Len neviem ci si volaju mobilmi, alebo ako, ale fotky z akcii dako nevidno.