Úplne o všetkom

Odkazy na videá RC, fotky a všetko ostatné

Re: Úplne o všetkom

Poslaťod JanoS » Uto 14. Feb 2012 22:14:22

Dobrý deň po dlhom čase. Ja mám modul od Gina a pravdupovediac som ho púšťal len pár krát, kvôli šetreniu batérie, ale to tých čo videli moju elektráreň v aute neprekvapí. Odhliadnúc od toho reprák zaberie pomerne veľa miesta (ak má mať aký-taký výkon). Brodenie nie je žiadny problém pokiaľ utesnite elektroniku a repráku vyrobíte vodotesnú "bedničku". Ja som použil HPS a reprák umiestnil na Pajere pod kapotu, takže zvuk vychádza z "motora". V reálnej jazde je to len pre fajnšmekrov a total scale bláznov, ale na výstave to môže byť magnet pre divákov.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod Peter509 » Sob 31. Mar 2012 22:22:26

Taká oddychovečka trošku. Najlepší je asi záver videa, ale nechcem predbiehať :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=Syf7Z177EwA
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Sob 07. Apr 2012 18:00:52

ked o vštkom tak o všekom :lol:
všetci faceboookari prosím hodte mi tam like , poprípade zdialjte budem vám moc vďačný tlesk
odkaz :arrow: http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod petos » Pon 09. Apr 2012 7:54:05

TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

Poslaťod Peter509 » Pon 09. Apr 2012 10:04:10

Potesi. Ale myslim, ze nieco podobne funguje i v Nemecku. Ked mas velke lietadlo nad 20 alebo 25 kg, tak ti musi schvalit jeho prevadzku urad pre letectvo. Ale pilotnymi preukazmi neviem, ako maju, ci ich potrebuju. U nas aby sme nerobili na nase modely psychotesty a vodicaky nahodou, ked zbadaju, aka sme velka komunita :D :D :D
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod JanoS » Uto 10. Apr 2012 10:55:51

Práveže bratia Česi sú zase o krok (sedemmíľový) v predu. Mám na mysli teraz tú druhú časť, fotografovanie z modelov. Predstavte si, že u nás je fotografovanie z leteckých modelov zákonom zakázané. Teda je možné ale len s povolením Ministerstva obrany. Na to však musíte mať model (lietadlo - u nás sa nerozlišuje čo je model a čo lietadlo) zapísané v registri lietadiel a byť držiteľom licencie na vykonávanie leteckých prác, pričom podmienky aké sú na to kladené, nemáte šancu splniť. Ak sa Vám to podarí tak sú s tým spojené poplatky ako za pridelenie povolenia pre veľké lietadlo. Ak to všetko nejako absolvujete je potrebná bezpečnostná previerka o priemyselnej bezpečnosti od SIS a aké formuláre a otázky musíte zodpovedať ani nechcite vedieť.... Takže tak. Oproti tomu je tých "pár šupov" čo za to v Čechách dajú a majú to zlegalizované nič. :twisted:
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod pepo » Uto 10. Apr 2012 11:37:29

JanoS píše:

Práveže bratia Česi sú zase o krok (sedemmíľový) v predu. Mám na mysli teraz tú druhú časť, fotografovanie z modelov. Predstavte si, že u nás je fotografovanie z leteckých modelov zákonom zakázané. Teda je možné ale len s povolením Ministerstva obrany. Na to však musíte mať model (lietadlo - u nás sa nerozlišuje čo je model a čo lietadlo) zapísané v registri lietadiel a byť držiteľom licencie na vykonávanie leteckých prác, pričom podmienky aké sú na to kladené, nemáte šancu splniť. Ak sa Vám to podarí tak sú s tým spojené poplatky ako za pridelenie povolenia pre veľké lietadlo. Ak to všetko nejako absolvujete je potrebná bezpečnostná previerka o priemyselnej bezpečnosti od SIS a aké formuláre a otázky musíte zodpovedať ani nechcite vedieť.... Takže tak. Oproti tomu je tých "pár šupov" čo za to v Čechách dajú a majú to zlegalizované nič. :twisted:

to je chore. nuz sme na slovensku. v buducnosti nam mozno zakazu vjazd do hor s nasimi autami pif
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod Peter509 » Str 25. Apr 2012 20:32:15

Chalani, chcem vás poprosiť. Ak má doma niekto starý motor, ktorý už neplánuje použiť v aute, budem rád, ak mi ho daruje, prípadne predá za symbolickú cenu. Potrebujem ho pre jedného pána do buggy pre syna. Najlepšie by bolo, keby mal od 35 závitov vyššie, samozrejme uhlikáč. Ďakujem...
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod ggeerrii » Str 25. Apr 2012 20:55:35

mám dáke plechovky môžem ich doniesť do BB ;)
http://www.ggeerrii.rajce.net :)
Každý , kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom
1993 jeep wrangler yj 4.0 :mrgreen:
Pajero Wagon ´93 - výstavba
Obrázok užívateľa
ggeerrii

Poslaťod Peter509 » Str 25. Apr 2012 22:11:58

ggeerrii píše:mám dáke plechovky môžem ich doniesť do BB ;)

Oki, budem rad ;)
Obrázok užívateľa
Peter509

PredchádzajúciĎalší

Späť na Voľný pokec

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia