Myslíš tie nálepky? Na spodok ich dávať nebudem, ako vidíš, dal som tam modrú. Ešte premýšľam že nalepím nálepky z kitu na okná, tie majú "strieborné" linky. Pôvodný plán som zrušil, tak teraz špekulujem.
Btw. Nástrek dopadol hrozne. Krycie schopnosti farieb RC Car color od Ghiant sú .. takmer žiadne. Navyše jeden sprej vydrží taký malý prt. Ak by som to vedel, kúpim z každej hneď dve a možno by to bolo lepšie. Takto som musel robiť kompromisy a na detajloch je to vidno.
Modrú metalízu som podstrekol striebornou ... NIKDY viac! Najhošia farba na svete. Mal som ju všade, len nie na aute

. Navyše sa pri odliepaní maskovacej pásky mrvila. Snažil som sa auto pred nástrekom čiernou poriadne vyčistiť, ale tie malé kúsočky striebornej som proste nemal šancu všetky vychytať. Pôvodne som mal v pláne ešte streknúť ten čierny vrch aj zvonku čiernu, aby zmatnela oproti sklám, ale nevydalo farbu. Možno zbehnem do shopu ešte po jednu čiernu, ale zase sa mi to nechce celé maskovať. Chcel som to spraviť ešte s neodlepenou vrchnou fóliou. No čakať sa mi už tiež nechcelo
K samotnému podvozku. Hneď pri prvom - najjemnejšom rozjazde jasne badateľný torque twist. S tým budem musieť niečo robiť. Servo TowerPro MG995 nepokryje maximálny uhol zatáčania, no napriek tomu to točí jak blázon. No a prejazdnosť v teréne ..

To vám je hoši jedna báseň. Nevedel som včera prestať. Až tma ma vyhnala z dvora dnu.
Jedinou chybičkou krásy je regulátor. V crawler móde je brzda v neutráli okamžitá, čo sa obávam, že nieje moc vhodné na nejaké výletové jazdenie, no a v klasickom móde F/Br/R nieje zasa žiadna, takže auto nedrží v miernom kopci. Inak s maximálkou som spokojný, myslím, že 35T motor je akurát. Len budem musieť poštelovať trim pre rozjazdy. Zdalo sa mi to príliš citlivé.
Celkovo maximálna spokojnosť a už sa teším, pretože to vypadá, že v BA pribudne ďalší kúsok