axial scx 10

Podvozky, karosérie, nápravy, kardany,

axial scx 10

Poslaťod minikzv » Pia 05. Dec 2014 14:28:50

Zdravim pani.som tu novy .potreboval by som radu..kedze sa blizia vianoce tak by som si chcel spravit radost novou karoseriou :-D mam axial jeep rubikon a chcel by som defendera D90 ale neviem kolko je s tym roboty..z upravovanim..neviete niekto poradit??prosim?nasiel som na rcmodelex ale treba ho prisposobit..co tam prestne treba..niesom este taky zbehly :-D dakujem
minikzv

Re: axial scx 10

Poslaťod marcel » Pia 05. Dec 2014 15:10:04

ahoj a vitaj medzi nami . tema uprav a kvalitnych uprav je na dlhe psianie idealne si neikedy prist zajazdit / sobotu sme na śturci v nedelu Nad Tajovom nad BB resp na zimnej expedicii 27.12. Kordiky / pokial mas klasika rubicon podvozok tak DEFF 90 je kartsia karoseria / razvor / idelan ena tento pdovozok je deff 110 / mam jednu army Deff na predaj / resp tusim ma jednu budka defaf90 matus13 na predaj
Uprava na deffa 90 spočiva v skrateni razvoru aby karoseria " sadla " presne na kolesa , prerabka je nie zložita da sa ti v tom pomoct + ak ams original axial elektro , samozrejme uprava vymenena elketroniky na potapanie a brodenie , nove kolesa....
Deffov na slovesnku je malo bude super ked bude dalsi v kolone
Ak nieco viac terba poradit daj otazku odpovieme poradime
par deffov / karoserii / je aj an CZ fore / uz v expe upravach ale ak chces stavat podla svojej valstnej predlohy RC Modelex je ich dodavatel aj ked ja s nim s dodanim enmam dobre skusenosti
marcel
Obrázok užívateľa
marcel

Re: axial scx 10

Poslaťod minikzv » Pia 05. Dec 2014 18:32:09

Nooo dakujem pekne..na tu expediciu sa stavim som zo ZV tak sa vidime ..nevies mi poslat fotky toho defendra na predaj..na axiala..a v akom je stave? Diky zatial a dufam si s tym dam rady :D
minikzv

Späť na Podvozky, karosérie, nápravy atď..

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 2 hostia