ale urcite to nestiham do soboty.To su vyhliadky do buducna.Vcera sa mi podarilo zakomponovať bateriu do nadrze.Čiže jedna batt. je sučasťou nádrže.hollyml píše:Som zvedavy ako sa ti to podari.
Cerveny kablik bol odpojený.Presne podľa schémy.sosky píše:Ked zapajas externy bec tak musis cerveny drot odpojit.
Ak naražaš na to cukanie tatry, nikdy som s tým problém nemal.Ja napajkujem nazad kondenzátory ktoré predtým boli na elektromotore a vyskušam.Trápia ma ale iné veci.A tak sa mi zdá že skôr ako v Septembri sa neukážem.Musím komplet prerobiť podvozok.Teraz mám kola vpredu hned za predným nárazníkom.Tatra je teraz dlhšia a tým pádom sa skôr zachytím na bruchu kde je prevodovka a mám malý rejd.Po prerábke budú predné kola pod zadnou časťou kabíny ako som písal.Zmenší sa rázvor čím budem menej náchylný na brucho a budem mať väčší rejd.Tu je príklad:http://www.parma.cz/rx42-2-tatra-t-815-vvn-4x4-oprava. na to ako málo som na tatre urobil je môj topic o jej stavbe riadne zaplnený.takže sa nechajte prekvapkať a vidíme sa až po prerábkesosky píše:Ja by som vymenil vysielacku .
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť