Zatial som stale riesil prevodovku. Chcel som mat istotu ze je prevodovka 100% a tak sa pustit do diferakov. Aby som vedel naco sa pripravit. Teraz este niekolko testov a uvidime co s diferakmi. Treba blato lebo potok bol kamenisty a tam to stacilo. Teraz prsalo tak uvidime.Peter509 píše:Gratulujem teda. A vidíš to, starí expedičáci majú pravdu...A gumy máš asi tie, čo sú origo na Axial. Tie ja mám na Unimogu a tam sú akurát. Na Tatru ti fakt odporúčam aspoň 2,2". A ako si vyriešil svornosť diferáku??? Pri buginách sa to rieši sa mi zdá pomocou oleja, ktorý sa aplikuje do difu.
Dovol sa mi zasmiat ja si dovolim tvrdit ze, je podstatne slabsia ako spominane Notyro. Nakolko sa dost trhaju vyvodove hriadele ktore su z duteho duralu, ako dokaz prikladam foto z minulo-vikendovej akcie kde pri poslednej prekazke to jednoducho ruplo!petos píše:Zatial celkom slusna rozvodovka je axial,na 4x4 staci s prehladom.A su lacne nahradne diely.
sosky píše:Urcite tam striedavy motor ktory je rychli tak ti to odstrihlo ale ked tam mas 45 tak to bude v pohode.
petos píše:JRM:
Investor je LuckyNO1,on sa musi rozhodnut co si do auta da.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť