Nieže nepáči, ale čo by stálo za vylepšenie, aby to šlo k dokonalosti. Nakoniec to je cieľom "scale" expedičných vozidiel. Na prvý vlastnoručne vyrobený model je to parádne. Najprv sa opýtam podľa čoho si to robil? Len podľa fotografií alebo si mal aj nejaké výkresy? Z môjho pohľadu, to čo som písal. Keď sa pozrieš na bočnú líniu H1, tak tá má oveľa nižšiu strechu, a tak isto aj pri prednom pohľade nad hornou hranou okien sa mi zdá tá strecha privysoká. Predné okná by mali byť v rohoch viac zaoblené. A k tomu podvozku. S pevnými nápravami toho prejdeš viac, ale ako písal cerno, H1 je najkrajšia pri tom prednom pohľade, keď vykúkajú pružiny. Ja som zástanca scale jazdenia, kde musíš rozmýšľať kade a ako ideš aby si prešiel a nie iba pridať plyn a prejsť všetko bez rozmyslu. Je super, že berieš "kritiku" takto, boli tu aj takí maskoti

, ktorí iba bez rozmyslu "stavali", kupovali a málokedy si dali poradiť od ostatných. Ale to je môj pohľad, nechcem nikomu vnucovať svoj názor. Držím palce pri ďalších projektoch.