Hummer H1

Vozidlá na iných typoch podvozkov alebo domáca výroba

Re: Hummer H1

Poslaťod matino » Ned 23. Feb 2014 23:06:35

Dakujem,

dnes som som dal tuhe napravy a uvidim ako to bude jazdit. Podla toho sa rozhodnem. Co sa vam na tej kasni nepaci chcem pocut kritiku aby som nabudece nespravil ravnaku chybu.

Dakujem chalani
matino

Poslaťod JanoS » Ned 23. Feb 2014 23:49:46

Nieže nepáči, ale čo by stálo za vylepšenie, aby to šlo k dokonalosti. Nakoniec to je cieľom "scale" expedičných vozidiel. Na prvý vlastnoručne vyrobený model je to parádne. Najprv sa opýtam podľa čoho si to robil? Len podľa fotografií alebo si mal aj nejaké výkresy? Z môjho pohľadu, to čo som písal. Keď sa pozrieš na bočnú líniu H1, tak tá má oveľa nižšiu strechu, a tak isto aj pri prednom pohľade nad hornou hranou okien sa mi zdá tá strecha privysoká. Predné okná by mali byť v rohoch viac zaoblené. A k tomu podvozku. S pevnými nápravami toho prejdeš viac, ale ako písal cerno, H1 je najkrajšia pri tom prednom pohľade, keď vykúkajú pružiny. Ja som zástanca scale jazdenia, kde musíš rozmýšľať kade a ako ideš aby si prešiel a nie iba pridať plyn a prejsť všetko bez rozmyslu. Je super, že berieš "kritiku" takto, boli tu aj takí maskoti :D , ktorí iba bez rozmyslu "stavali", kupovali a málokedy si dali poradiť od ostatných. Ale to je môj pohľad, nechcem nikomu vnucovať svoj názor. Držím palce pri ďalších projektoch.
Mitsubishi Pajero Metal top || Bruder CAT 246 RC conversion || Hexakopter XL
--
HITEC Optic 6 sport 40 MHz, 59 kanál
Graupner MX-12, 2,4 GHz
---------------------------------------------
project Nissan Patrol GR Y60
project Suzuki Jimny 2010
Obrázok užívateľa
JanoS

Poslaťod marcel » Pon 24. Feb 2014 7:25:50

Priklanam sa k nazoru o tej vyskej streche a vyske okien . mozno by to este stalo za uvazenie to "upravit - prerobiť " ...znizit strechu radikalnym rezom pozdlz a skratenim stlpikov .Predne a zadne oka s porovnanim s bocnymi su vysoko . aspon podlo foto to tak vyzera....aj relane ??? ale inak na prvy pokus pekna praca...
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod matino » Pon 24. Feb 2014 8:34:47

Ahoj robil som to podla papierovej predlohy. Nasiel som na nete a papierovu vystrihovacku 1/10 a to som prisposobil. Strecha sa mi trocha natiahla lebo som mal vyrazenu bocnu stenu a ta sa mala spojit kolmo, cize bocna stena bola aj vyska ale to som nevedel dobre spojit a nebolo by to asi dostatocne pevne. Tak som to spojil tak, ze som zlepil dve dosky a na bokoch som to zabrusil a potom to nalepil navrch. Tym sa to zvysilo o cca 1cm.
matino

Poslaťod cerno » Pon 24. Feb 2014 8:42:09

Podla mojho skromneho nazoru nieje visoka strecha ale mala maska lebo pri pohlade s predu naraznik a maska by maly prekritprednu rozvodovku a trcat by mali len ramena skus tam nieco prilozit a odfot ze uvidime ci to bolo v tom a bocne okna mas ako u opancierovanej verzii inak :up:
Prílohy
stiahnuť (2).jpg
Naposledy upravil cerno dňa Pon 24. Feb 2014 10:09:05, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod marcel » Pon 24. Feb 2014 9:04:50

tak tam je pes zakopany " som to zabrusil a potom to nalepil navrch. Tym sa to zvysilo o cca 1cm. "
Ked to dobre oscalujes a oblozis s dobrym napadom expe doplnkami sa to prekryje a snad to nebude vidno
inspiracie :
https://www.google.sk/search?q=foto+h1& ... 66&bih=643
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod matino » Pon 24. Feb 2014 20:48:54

Skusim s tym nieco spravit. Len neviem z coho urobit tu prednu masku.
matino

Predchádzajúci

Späť na Made by ...

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť