ano, v tych magnetoch je rozdiel. Klasicky HPI motor ma tie magnety tensie a mensie. To iste ma aj Tamyia tuned a modelex. Tie od RC4WD s tie klasicke ako ma aj HPI
Mex Hilux Truggy Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963 Rock crawler Toyota BJ70 SWB FJ45 Flatbed Jeep Grand wagoneer 1980 MEX Hilux DABL canopy Tamiya 4x4 hilux 1981 Tamiya CC-01 Hilux Traxxas XO-1 FJ cruiser vaterra Ford F350 HD
Urcite zober ten rozoberatelny z dovodu udrzby.Co sa tyka vykonu medzi napr. motorom 55T nerozoberatelny(plechovka ) a rozoberatelny napr.rcmodelex 55T tak rozdiel nepoznas. Prave staviam dalsiu MEXinu uz štvrtu ,ak budes nieco potrebovat vediet,napis.Rad poradim.
Youki píše:Peto nemyslel som take tie šmejdove plechovky za par dolarov. A rozdiel som myslel pocas jazdy,a ten naozaj nepoznas.Je zanedbatelny.
rozdiel je naopak giganticky tuneny motor ma aj krutak oproti plechovkam pre porovnanie 27 tuning a 55 plech ma rovnaky krutak na nizkich otackach pricom ale tuningovy ma ovela vysie max otacky pri max pridani a tovarenske spracovanie ani nehovorim