No tak to som rád, že vás bavím ... lepšie ako nudiť, ne? Keď po tom tak túžiš, tak Ti to vysvetlím, že si to Ty.
Jednoducho ma to s ním prestalo baviť. Či si si nevšimol, že už rok som s ním nikde nebol? Už na Terramontae som začal premýšlať o novom podvozku a nad novou kasňou. Dokonca som sa chcel pustiť do vlastnej výroby ... len som opäť narazil na to, že všetko ohľadom stavby zbytočne komplikujem, špekulujem, potom mi to trvá dlho a ja mám z toho viac nervov, ako radosti. Tak som si dal prestávku, že ono ma to prejde ... aj ma to prešlo a zase mám nutkanie si potočiť volantom a zdolať nejaký ten terén. Keď si ale spomeniem na tie plány, čo som mal ešte s Defom ... koľko prerábok a času zase pri tom stráviť ... tak ma chute prechádzajú ... jednoducho radšej som s tým autom v teréne. To je to, čo ma na tomto baví a prečo som s tým vôbec začal. Holt, modelár zo mňa nikdy nebude.
No tak práve preto som sa začal obzerať po niečom inom. Skúsim spraviť kompromis - montovaný rám a ABS kasňa. Ak by Ascender tak netrpel Torque Twistom, tak by som ho znova kúpil. Veď nemal chybu. Lenže keď sa pozriem, čo priniesol Axial, Traxxas a Traction Hobby, tak zisťujem, že tie podvozky inovovali. To sa mi na tom páči. A je mi jedno čo je podľa Teba práve "in". Buchnem na to ABS karosériu, ktorých sú na internete mraky, alebo si nechám spraviť ten môj vytúžený Discovery a budem zase spokojný. A boh vie .. možno sa mi zase prestane niečo páčiť a znova budem špekulovať .. Ty si modeli nechávaš. Ja ich mením. Takže za to ma budeš odcudzovať? Jak je libo, ale myslím si, že by si si mal občas vypic. Nebudeš brať veci tak vážne.
Dúfam, že som to Tebe aj všetkým čo si spomínal (snáď vieš koho, lebo ja nie) zrozumiteľne vysvetlil a budeš spokojne spávať. Ale je mi jedno, či to pochopíš. Toto je hobby a ja si ho plánujem užiť s rovnako postihnutými ľudmi ako som ja bez toho aby som riešil nejaké pičoviny. Doteraz to tak u mňa fungovalo. Pozdravujem