Youki píše:Ja mám u Zilu objednávku už dva týždne,volal som sním,hovoril že má toho teraz moc tak nestíha,možem to doplnit do objednávky a ked pojdeš okolo TN tak si to zoberieš.
Ja som ešte uňho nemal bezproblémovú objednávku. Teraz si pre zmenu vymyslel, že na SK bude posielať len po uhradení cez účet a PayPal akceptovať nebude. Pretože vraj nejaký prisťahovalec zo Slovenska, ktorý u nich robí ministra vymýšľa nejaké blbé zákony. Nech sa na mňa nehnevá, ale z ostatných CZ shopov mám objednávku doma do troch dní (rcauta.eu dokonca na druhý deň prišiel kuriér .. som pozeral ako puk). Žíla je furt na dovolenke, potom chorý, potom nemá skladom, potom má toho veľa a teraz ešte aj PayPal .. Mi pripadá už ako väčšina slovenských "podnikateľov". Tvári sa ako veľký pán, nabere si objednávok na 3 roky a potom hľadá len výhovorky prečo to nestíha a prečo sa to nedá. Ako aj ja mám svoju trpezlivosť.
Misho, že by som prišiel cez víkend, alebo v pondelok? V sobotu aj v nedeľu mám plány a v pondelok som chcel pojazdiť. Spojím príjemné s užitočným a vybehneme aj k vám na dráhu?