Chcel som sem hodiť foto, pretože budem asi musieť meniť konektory, keďže mám naletovať UBEC .. tak som sa pustil do skladania serva, keď som prišiel na to, že Tamiyackymi šróbmi to Tamiyácke ramienko k tomu servu nepripevním kvôli inému závitu v serve a šróbmi dodávanými so servom to nepripevním, pretože dierky na tom ramienku s podložkami sú menšie ako závit v serve ... a teď bábo raď ...
Tak som to tam narval, len som musel vytiahnuť podložku, pretože bol šrób príliš krátky. Ale pohol som trošku so servom, neviem, či je v základe v neutrálnej polohe, alebo podľa čoho sa to určuje ... snáď to bude dobre vycentrované
Marco, podľa Tvojej schémy budem musieť prerobiť konektory buď na baterke, alebo regulátore. Alebo na všetkom. Ako to mám spojiť dokopy, tak aby to bolo univerzálne - rozumej jednoduché na výmenu bateriek, možno aj zapožičaných na expe? Aké konektory máte na baterkách?
Jednoznačne by si mal vymeniť ten otrasný tamiya konektor. Väčšina ľudí tu používa 4mm banániky, čiže tie, ktoré máš na baterke A UBEC treba pripojiť k regulátoru spolu s novým konektorom.
ja by som len menil konektory. je to jednoduchsie ako pajkovat kablik k reg. A dufam ze na konci stavby das sumu co si vsetko minul na stavbu rc. celkom ma to zaujima.
Hej, sú to tie konektory. Samozrejme je lepšie vymeniť len konektor a ten priletovať k ubecu a regulátoru. K pájkovaniu (ja osobne) používam túto pájkovačku , k tomu ešte cín, pre kvalitnejšie spájkovanie tavidlo alebo kalafuna a prípadne toto na očistenie pájky