Toto mi teraz prišlo od Napalma

Zujimavá ponuka urobiť v BB na Trial dráhe preteky v rámci preteku Maďarsko ,Rakusko ,česká republika a v BB za Slovensko
CKRC C.E.S.T. Central European Scale Tropy 2015
Odoslané: Pon 02. Mar 2015 20:25:52
Od: Napalm
Komu: marcel
Hi!
Last year my team HRCCT created an event called Central European Scale Trophy (Austria and Hungary), and with ASTS Austria we organized the Stonerocker Festival with the first Recon G6 out from USA

In 2015 we bring CEST to Czech Republic, and we would like to bring it to Slovakia also

It is a very light scale tropy, like an expedition.
Date could be 2015 mid-june, e.g. 11.07.
Calendar:
27-28. 06, Hungary, Dorog
maybe 11.07. Slovakia, Banská Bystrica ??
1-2. 08. Czech Republic, Děkanské Skaliny
26. 09. Austria, Retz
My primary contact for your communiy was Peter Lavrík, but I cannot reach him nowadays

I hope you can help to put this together
CKRC Crawlers is the title sponsor, RcMart and Loops Model is platinum. This means a lot of giveaway scale stuff after the event.
Best regards,
Daniel
Obrázok užívateľa
marcel
Odpoveď s citáciou
Re: TRIAL dráha Banská Bystrica
Poslaťod pera2008 » Pon 02. Mar 2015 21:47:35
ja by som do toho siel, trochu pocestovat. Aku maju predstavu? chu dojst len na SVK, ci sa mame zucastnit aj my v HU, AT, CZ...?
Mne to skor pripada ako expedicia, coz by bolo v prirode niekde
Mex Hilux Truggy 1/10
Obrázok užívateľa
pera2008
Editovať príspevok
Odpoveď s citáciou
Poslaťod marcel » Pon 02. Mar 2015 22:26:48
No isť do toho a zorganizovať sú dve rozdielne veci ... je to ešte na premyslenie a získanie pár informacií o tejto akcii komunikujem s chalanmi s CZ...
Hlavne som to dal sem preto že aj v madarsku vedia o trial drahe v BB ..a prečo sa nepochváliť a nie cudzím perím ??
od chalanov s CZ som dostal odpoved na otazky a vide : takto to vyzera na akcii :
http://www.rc4x4.cz/ucp.php?i=pm&mode=view&f=0&p=299774tak toto je na poriadnu partiu ochotých a odhodlaných ľudí na kvalitné zorganizovanie ... a nie len rečami

ja by som do toho išiel ale
Pozemok na stavbu takej ako treba drahy v BB mám , ale kto okrem klasika zostavy na brigadach / Petos ,Marekovia , Leštenka / pomôže ??? , ubytovanie by tieš bolo realizovateľné / ubytovna internáty na UMB + caravany - vec dohody ale su dalšie otazniky ??? :
1- terminy - leto som mimo SK , ak vsetko dopadne dobre ale ak tu budem tak pomožem
2- rec --neviem a kto vie nemecky ,anglicky na komunikaciu ?
3- dalsie miesto - bartoška ,camp Tajov, Mośtenica ...tam kde su rekreacne zariadenia na ubytko ,camping...restauracie s pitim a jedlom / podla info od CZ chalanov /
4- partia minimalne 10-15 ludi na bohovodobru organizaciu a to na SK je nie asi realne...alebo ano ?
5- stavba 4-5 sekcii kazda cca 40-50 branok
6- kto pojde aj na preteky v Madarsku , Cesku , Rakusku ???
+ ...dalsie veci ...śkoda by bolo ostat v hanbe že to nevieme zorganizovat takže otrazka : VIEME ???
Obrázok užívateľa
marcel
Odpoveď s citáciou
Poslaťod pera2008 » Uto 03. Mar 2015 10:56:44
no cesi chodia aj na Recon G6, sice nie je to nejak extra organizovane tam, lebo videl som videa a je tam trochu chaos, ale mat nejaku taku lokaciu na SVK by nebolo na hanbu. Preto som vravel najst nejaku lokaciu, co ma prirodne prekazky a moznost parkovania. Popichat branky do zeme by bola malina. To, ze ci sa zlozime, aby sme isli aj my niekam je otazne, ked sa nevieme skoordinovat s akciami medzi strednym a vychodnym, ci zapadnym SVK. ale zacat s tym by nebolo odveci vzhladom nato, ze sa jedna tak o cca 5-6 pretekov, kde by sa komunita stretla. Jazyk az taky problem nie je, ked to bude v EN alebo ESP.
Stale sa niekto najde kto ma aspon komunikativny level jazyka.
https://www.youtube.com/watch?v=Aj4f2YBz1Vw to je z 2014 co boli kolegovia z CR z rc4x4
Mex Hilux Truggy 1/10
Obrázok užívateľa
pera2008
Odpoveď s citáciou
Poslaťod seth » Uto 03. Mar 2015 13:18:54
ty vole!

seth
Odpoveď s citáciou
Poslaťod tony53 » Uto 03. Mar 2015 14:29:48
Marcel, tri poznámky:
1. Bolo by vhodné založiť samostatné vlákno na tieto medzinárodné akcie, nech sa to nemieša tu do Trialu BB.
2. Myslím, že partiu zodpovedných ľudí by sme dokopy dali. Z RA určite 4-5 ľudí, možno aj takých, čo by nejazdili. "Maďara" a "Nemku" máme.
3. Určite by bolo treba ísť najprv pozrieť a zažiť, ale tohtoročný Maďarský termín koliduje s dvojdňovou expedíciou v Revúcej. Už máme rezervovaný hotel na ubytovanie aj iné veci.
1:10 X-RAY T2´007, Dodge Stratus