Hlavná vec, že podľa pravidiel ti nemôže trčať spod búdy viac ako polovica kolesa. A nech sa páči, modré Chevy Silverado bez blatníkov, žltý Hummer H2 a béžový Hummer H1 detto. Srandisti sú to. Musíme im vytrieť kocúra. A Tonkovcom tiež
presne to som sa aj ja čudoval s tymi kolesami......trenuj psychicky pohladom myslim ze to nie je az take komplikejśn ale aka bude realita ?? petos vravel ze pojde s Humweekom..ja skladam zeleneho rubicona trial verziu na jajovom wrangler podvozku aby som Petosovi nedral jeho jeepika..
re: este inak som mal taky navrh ze Tonkovci nech pridu v piatok do BB prespia u mna rano o piatej odchadzame do ostravy /220 km cca 3,5 hod cesta / ak sa zozenu 2 sedadla do Sharan mozme ist na jednom aute . a v sobotu / ak nechceme tam v Ostrave prespat / môžme / tak ked vratime prespia u mna do nedele a v nedelu pojdu do domov... čo vy na to ?? predpokladam ako som pisla so Swinem ze to bude do dakej 17tej.. váś nazor ???
Mne je to relatívne jedno. Necháš ma kerovať autobus? Už som vodič poloprofesionál (C-čko urobené) Sedačky skúsim vydrankať od kolegu, čo má Galaxy, ale nedávam tomu veľké šance.
dnes bol tony v BB sme sa stretli -idu samostatne na aute. z revucej smer poprad -zilina -ostrava..cestou sa niekde stretneme pri cadci ..takze sedaddla do sharana netreba - ideme sharanom alebo na q3ke ?
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa