CEST, ci Recon. Nejde o to spravit akciu s cenami a inymi vecami, proste si pojazdit a vychutnat si to. Ked to dotiahneme na nejaku uroven, tak aj ostatni prijdu. Vsetci raz zacinali. Cela pointa je v tom, ze nenosit modely v rukach, ale vyuzit vsetko, co sa da. Ako som vravel, je to o ludoch. A zopar ludi je, co chce jazdit a nie sa plasit a rozmyslat, kde sa vsetci podeli. Ked sa budeme stale tocit okolo peniazoch, tak predajte modely a nemate ziadne dalsie vydavky.
Proste nie. Je to konicek, kazdy konicek nieco stoji. Ked ja a este zopar ludi z vychodu, ci zapadu sa vieme doterigat na stredne SVK, pretoze chceme byt s ludmi a zdielat radost z hobby, takisto skusenosti a trapenia, tak nechapem kde je problem. Bud to robim, lebo mam z toho radost, alebo to robim len aby som niekde patril a niekomu nieco dokazal.
Vsetci si vazime, ze sa vacsie akcie organizuju. Kazdy chape, ze sa nejak musi niekto niecomu prisposobit a nieco obetovat tomu.
Ak niekto chce ist na Recon, ok, cestou vyzdvihnem. Ak niekto chce v marci ist na Cingov. ok, nemam problem, nech bere so sebou co ma a s cim sa mu dobre jazdi.
pride 10 ludi? Pride, proste sa nic nedeje, nemusime sa nikomu spovedat, ze preco bolo malo ludi. Ako som vravel, nejde o prestiz, ide o to si zajazdit a uzit si to. A kde je chcenie a odhodlanie, tam je cesta.
Je jasne, ze sa nebude chodit kazdy vikend a prave preto, ak si da niekto namahu, ze dojde na nejaku vzdialenu akciu, tak nech odchadza s pocitom, ze niekde bol a nie ze sa niekde len narychlo presiel.
Proste cas, ktory s vami stravim si chcem vychutnat, nie len ahoj, cau a dobre bolo. Tak ako sa to robi v malom, proste sa ide a keca sa a vzajomne sa podporujeme. Nie je to az tak vela.
Myslim, ze sme celkom fajn partia ludi, ze nemame nejake spory medzi sebou. Stale budu lepsie a horsie akcie.
Ak niekomu ide o nieco ine, nech sa paci, na trialoch nech to dokaze.
Expedicie su o prirode a timovom duchu.
a uz ani neviem, co som tu napisal, bo dajak vela