od pera2008 » Str 26. Okt 2016 20:05:24
Chlopi a to jedine na svete, co lubime najviac. Blizi sa koniec roka a tak som rekapituloval sam za seba, ale kto chce naj sa prida. Jazdime si na expedickach a jazdia sa triali, niektory boli aj na promoakciach a tak. Nezije sa zle, ale akosi stale nieco nezdravotne v tom srdiecku a hlave chyba. Co chyba v srdiecku, no picha ma tam, ze sme sa neboli schopny dohodnut konecne na finalnych pravidlach trialu, ktory sa u nas dufam este bude jazdit, lebo nejak organizatorov nam rokmi ubudaju. Co v hlave chyba, no nic, len ma tam tlaci taka hrudka myslienok. Ale inac som takmer zdravy.
Z mojej strany:
Trial: urobit sablonu na vozidla- co sa tyka rozmerov ( tresne body za prkotiny neuznavam )
branky - 25cm od 0-45° , 30cm ak je branka v kopci a uhol vjazdu je vacsi ako 45°
- udat minimalnu vzdialenost medzi brankami
sekcie - urobit 3 sekcie, ktore budu od 1-3 co sa tyka narocnosti
stavba trate - trat sa postavi, napichaju sa branky, nikto netestuje
bodovanie - vsetko ako bolo, ale pokial sa niekomu kotula model dole brehom/kopcom, tak si ho moze chytit samozrejme s penalizaciou 25b ( nie 100b ako to bolo ), z dovodu, nie stale sa jazdi na arealovych tratiach a nie je cielom trialo mat co najviac donicene auto z dovodu kotulania sa a dufania, ze ostane na kolesach. Samozrejme prevratenie sa na rovinke a prevratenie modelu je za tych 100b
Expedicie: tu nemam takmer ziadne navrhy okrem jedneho vyhodnotenia.
Z dovodu ferovosti sa najkrajsim modelom moze stat len dokonceny model, nie vozidlo, ktoremu chyba cast karoserie, korba, okna, svetla,narazniky ( ak maju byt sucastou ) alebo ine casti ( nie detaily ako zrkadla, stierace, rezerva, klucky dveri a ine prkotiny za predpokladu, ze tan nemaju predpripravu na to )
Vsetko je len moj navrh a pocit ako to citim, ale inac vas mam vsetkych rad ako svoju rodinu
Mex Hilux Truggy
Toyota Landcruiser FJ45 pick up 1963
Rock crawler
Toyota BJ70 SWB
FJ45 Flatbed
Jeep Grand wagoneer 1980
MEX Hilux DABL canopy
Tamiya 4x4 hilux 1981
Tamiya CC-01 Hilux
Traxxas XO-1
FJ cruiser vaterra
Ford F350 HD