Fakír tak to si vypiješ

pomýlil ma ten Gustáv, je to na Gerguša .samé ,,G,,

Terén je kamenistý,hlinený,občas voda,približne po hodine aj pol stúpania je studnička,kde si spravíme pol hodinku pauzu na jedlo,pitie a výmenu baterií alebo dokonca toaletu

to je najťažší úsek ale velmi pekný,pri studničke je kamenný podklad,kde sa môžeme vyblázniť trial štílom.Po absolvovaní studničky,teda najťažšieho úseku sa dostaneme na rovinatý terén,,chodník,, cca 300 metrov z názvom ,,Tatárska lúka,, po jej prechode sa pred nami objaví rázcestie,do prava sa ide cez schody na vrchol Sitna,mi použijeme chodník na lavo po ktorom klesneme o cca 20 metrov nižšie od chodníka a prídeme k druhej studničke,môže byť druhá ,,bezpečnostná ,,prestávka.Po miernom asfaltovom kopci sa dostaneme na obnovenú zrúcaninu hradu kde sa môžeme najesť atď.....prestávka s obzretím okolia 40/60 min.Po ukončení obhliadky zrúcaniny ,veríme a vieme,že budete všetci mať toho v nohách a plúcach dosť na to aby ste sa tešili na cestu s5.Bude rýchlejšia lebo sa budeme tešiť na spoločnú fotku na parkovisku a potom sa po uložení modelov do aut pojdeme pozrieť na krásnu oboru z divími zvieratkami a môžeme si aj sadnúť na nejakú tu kávičku a pivo alebo guláš,Hádam som nezabudol na niečo a ak hej tak to berme ako prekvapenie dňa.

Podotýkam,že to nieje pre malinké deti,jedine ak by ich nosili oteckovia v ruksaku aj s mamičkami.Fakír ,ako písal bude na parkovisku čapovať horúci čaj,alebo sa mýlim?