Sixth by RCexpedition

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: Sixth by RCexpedition

Poslaťod pepo » Ned 12. Apr 2015 21:45:51

Doprovod bez stravy neplati pokiaľ ju nechce. Ak nas 6 ľudí a iba ty auto, platis 10€ + kto chce jedlo tak každí 7€ kto nechce 0€ cize 45€ alebo 10€. Pokiaľ mas dve a dvoch vodicov tak 20€.
Co pivo!!!! Ruda si dáme vsak cracki!
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Bydlisko: Kordíky - obec pri Banskej Bystrici ( koniec sveta )

Poslaťod Taurus84 » Ned 12. Apr 2015 22:07:23

Myslíte Ruda Jelínka? OK :mrgreen:
Obrázok užívateľa
Taurus84

Poslaťod pepo » Ned 12. Apr 2015 22:09:37

Presne toho. Ten je s nami vždy a NIKDY neprotestoval :lol:
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

MITSUBISHI L300, podvozok AXIAL SCX10, obutie: RIPSAW 1.9, HOBBYKING 2 kanál - 2.4GHz
Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod cracatith » Ned 12. Apr 2015 22:10:46

samozrejme chalani,prídem deň skorej,ešte že nas5 šoféruje Rudo :lol:
CARISMA RANGE ROVER CAMEL TROPHY SLOVAKIA
CC02 LAND ROVER D90 CAMEL TROPHY SLOVAKIA
MST CMX LADA NIVA TRIAL SLOVAKIA TEAM
PRAGA V3S Plachta s rukou a poľná kuchyňa
cracatith

Poslaťod cerno » Pon 13. Apr 2015 9:01:06

Tak rad by som polozil aj ja par otazok samozrejme nekonfliktne!
Ked chcem len jazdit bez stravi len v sobotu cez den ?
Ked chcem jazdit v sobotu a dam si len gulas?
Ked chcem prist len na nedelny trial?
Zaujimalo by ma ci je aj taka moznost ze ten poplatok bude nejak deleny alebo sa da len vsetko alebo nic,ponevac stale zvazujem ucast aj s mojou rodinkou urcite nepridem na oba dni
Za mna dufam ze akcia sa vydari ale myslim ze ten nesvar by vyriesilo rozdelenie poplatkou a kazdy si nadiktuje o co ma zaujem samozrejme na tuto akciu sa to uz asi nepodari lebo prihlasky su uz zaslane ale do buducna
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod pepo » Pon 13. Apr 2015 9:44:36

Co ti poviem nikdy sme to neriesili vždy to bolo rovnako. Tých variant a kombinacii je milión. Ja iba Sobota ale gulas nie ale gril mäso ano ale miesto piva kofolu atd......
Komu sa zda 10 € veľa tak nech nejde , ináč sa k tomuto rocniku vyjadriť nemozem keďže registracia uz prebieha. Ale ak bude viac podnetov budeme to riešiť.
No môj osobný názor je ze vodič platí stanovenu sumu a ma v tom aj jedlo aj pitie atd. Berme to ako startovne.
Doprovod nemusí platiť nic no treba to dať vediet.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod petos » Pon 13. Apr 2015 16:19:39

ja som reagoval na registracny formular sixth rcexpedition 2015 a podla skusenosti z Gaderu (fifth rcexpedition 2014)
Ak sa nepametate,Tak som prisiel bez registracie ze chcem len absolvovat expediciu a nic nechcem. Startovne som musel zaplatit aj tak - znizene o stravu.
Je to vasa akcia, vy si stanovujete podmienky. Akceptujem to.
Len som vam slusne napisal, ze za tychto podmienok o akciu nemam zaujem a uviedol som dovod.
Ja sa velmi dobre pametam na minule akcie.
Ja mam zaujem len o expedicne jazdenie a stretnutie sa s ludmi co som dlho nevidel.
nechcem ani nalepky, ani stravu(nosim si vlastnu!!)
Jedine co mi staci, je ohlasene jazdenie, pridem, vylozim rccko z auta a ideme stravit peknu chvilu v prirode s fajn ludmi.
Pod tym si ale nepredstavujem absolvovat registracku ako na trial, platit 10€ za auto za jazdu v lese aj to len parhodinovu( 3-4h doobeda, 2-3 h poobede)

drzim vam palce, ze to organizujete na profesionalnej urovni(a to nieco stoji...), ale mne vyhovuje klasicka rcexpedicia ako ked sa zacinalo.
A napisal som spravne. 27€, kedze su to dve auta a sprievodna osoba. V registracnom formulari nic ine uvedene nieje.
Kedze sa chcem vyhnut situlacii z Gadera 2014, uz nechcem zjednavat na mieste pred startom expedicie.
-- na Gadere som zaplatil, koli tomu, ze som tam mal spolocnost a ked uz sme tam merali cestu, nechcel som im povedat, ze pokial nezaplatia startovaci poplatok,tak sa nemozu povozit s rcckom popri dalsich autickach.
Tu chybu uz tento rok opakovat nechcem.

Mimochodom, ked som spomenul hostom podmienky tejto akcie, tak sa mi dostalo odpovede ci niesom k.... a preco tam idem?
Takze sorry, ale s nimi travim viac casu a nieco taketo za potreby nemam.
V zahranici som platil startovne len na triale.(CZ,HU) ked sa isla rcexpedicia tak to bolo bez poplatkov, Len na Jestede to bolo 50 kc za platene parkovisko na ktorom sa stretavalo. Pre porovnanie kto bol si spomente na Velky Javornik akciu(CZ)
TRX6
SCX10
Obrázok užívateľa
petos

Poslaťod pepo » Pon 13. Apr 2015 17:06:59

Petos, ty si vzdy spekuloval. Ale OK beriem tvoje rozhodnutie. A nie 27€ ale 10€. Fotograf ako sprievod platiť nemusí ak nechce jest. Ak bude segra vodič tak jasne že 10€ aj ona.
Ano pamatam si aj gader aj tajov kde si dokonca neplatil nakoľko si pomahal. A na jednej expe si mi vysypal hrst centoviek ze viac nemas.
Neviem síce kto sú ti hostia ale koko. tu je niekto iný asi. To že sme vás napr. V Tajove vyvazali na L200 v noci sa pacilo a napr. aj phm sú zahrnute v poplatku. Bohužiaľ zatiaľ nemame toľko finančných sponzorov aby sme to utiahli. A dovolim si tvrdiť ze expedicie v cz a tu napr. našej ešte nestacia. Myslím že úroveň a príprava expedicii v našej rezii stoja za to. Ale vravím kto nechce nech nejde aj ked sa mi to hovorí ťažko.
Winter classic je zadarmo ,ano je tam dobrovolny príspevok ale kto nechce nedá.
Peniaze sú najhoršia vec na tomto skur..nom svete. Rozbijaju priatelstva a vyrabaju zlo. Nik sa nechce obohacovať na ukor iných.
Ja tiež nemam tisíce a som dokonca vegetarian ale ani na východe som nefrflal ze je také menu na obed aj veceru a platil som ako každí iný.
A prosím ta pozdrav tých kamaratov.
Obrázok
pepo@rcexpedition.sk
+ 421 917 111 566

Obrázok užívateľa
pepo

Poslaťod cerno » Pon 13. Apr 2015 17:31:38

Ty pepo proste ani za tu p..u nepripustis ze aj niekdo iny moze mat svoju pravdu podla teba ked niekto chce ist tiez na zraz ale nechce misku gulasu za 10€ tak proste ma ostat doma zebrak jeden jasne ze vsetci co idu na celu akciu su spokojny je to super akcia za 10€ jedlo a pivo do sitosti ale ked proste chcem ist s rodinou sa preist a nasat atmosferu tak ku nakladom na cestu mam priratat nezmiselne poplatky tak teraz este raz porozmislaj ci ludia navise akciu obohatia alebo ochudobnia
Obrázok užívateľa
cerno

Poslaťod Taurus84 » Pon 13. Apr 2015 18:24:23

Kašlite na to. Hľadajte spoločne riešenie do budúcna. Ako môžeme chcieť, aby k nám chodili ľudia zo zahraničia, keď sa nevieme ani v rámci republiky zomknúť :love:
Obrázok užívateľa
Taurus84

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia