od petos » Pon 13. Apr 2015 16:19:39
ja som reagoval na registracny formular sixth rcexpedition 2015 a podla skusenosti z Gaderu (fifth rcexpedition 2014)
Ak sa nepametate,Tak som prisiel bez registracie ze chcem len absolvovat expediciu a nic nechcem. Startovne som musel zaplatit aj tak - znizene o stravu.
Je to vasa akcia, vy si stanovujete podmienky. Akceptujem to.
Len som vam slusne napisal, ze za tychto podmienok o akciu nemam zaujem a uviedol som dovod.
Ja sa velmi dobre pametam na minule akcie.
Ja mam zaujem len o expedicne jazdenie a stretnutie sa s ludmi co som dlho nevidel.
nechcem ani nalepky, ani stravu(nosim si vlastnu!!)
Jedine co mi staci, je ohlasene jazdenie, pridem, vylozim rccko z auta a ideme stravit peknu chvilu v prirode s fajn ludmi.
Pod tym si ale nepredstavujem absolvovat registracku ako na trial, platit 10€ za auto za jazdu v lese aj to len parhodinovu( 3-4h doobeda, 2-3 h poobede)
drzim vam palce, ze to organizujete na profesionalnej urovni(a to nieco stoji...), ale mne vyhovuje klasicka rcexpedicia ako ked sa zacinalo.
A napisal som spravne. 27€, kedze su to dve auta a sprievodna osoba. V registracnom formulari nic ine uvedene nieje.
Kedze sa chcem vyhnut situlacii z Gadera 2014, uz nechcem zjednavat na mieste pred startom expedicie.
-- na Gadere som zaplatil, koli tomu, ze som tam mal spolocnost a ked uz sme tam merali cestu, nechcel som im povedat, ze pokial nezaplatia startovaci poplatok,tak sa nemozu povozit s rcckom popri dalsich autickach.
Tu chybu uz tento rok opakovat nechcem.
Mimochodom, ked som spomenul hostom podmienky tejto akcie, tak sa mi dostalo odpovede ci niesom k.... a preco tam idem?
Takze sorry, ale s nimi travim viac casu a nieco taketo za potreby nemam.
V zahranici som platil startovne len na triale.(CZ,HU) ked sa isla rcexpedicia tak to bolo bez poplatkov, Len na Jestede to bolo 50 kc za platene parkovisko na ktorom sa stretavalo. Pre porovnanie kto bol si spomente na Velky Javornik akciu(CZ)
TRX6
SCX10