Lačnovský kaňon 2013 - Veľká Slovenská RC expedícia

Celoslovenské expedície organizované skupinou RCexpedition.sk

Re: Lačnovský kaňon 2013 - Veľká Slovenská RC expedícia

Poslaťod ZCPa3k » Ned 08. Sep 2013 15:13:30

Reklama to bola dobra možno sa pridaju niaky ludia a bude nás viac a viac hallo . Hlavne čakám na fotky videá...
Obrázok
http://zcpa3k.rajce.idnes.cz/
Prototyp - Dodge RAM 1500
Sakura D3 CS - BMW e30
Obrázok užívateľa
ZCPa3k

Poslaťod Peter509 » Ned 08. Sep 2013 17:41:39

Tu sú nejaké fotky odo mňa:
http://peter509.rajce.idnes.cz/06._-08.09_2013_-_Lacnovsky_kanon

Inak, čo sa týka mňa, tak hneď na začiatku, teda štarte expedičky som roztrepal ShaggyMog. Auto mi zletelo zo 7 metrovej výšky, takže nastali fofry s opravou. Všetko som to nejako núdzovo opravil a mohol som zdarne dokončiť expedíciu, i keď s technickými problémami a trápením.

Čo sa týka expedície samotnej. Terén nádherný, ubytovanie v pohode. Chalani, som rád, že ste niečo takéto zorganizovali a dúfam, že to z vašej strany nebolo posledný krát takáto akcia. Ešte by som trošku porozmýšlal na pravidlami trialu, ale to už s našimi chalanmi dáme dokopy Protest :lol: :lol: :lol:

Ešte raz, ďakujem.
Obrázok užívateľa
Peter509

Poslaťod Lukas2003 » Ned 08. Sep 2013 18:04:50

Dámy a páni, som nesmierne rád že sa nás zišlo v celkom hojnom počte, že si k nám našli cestu aj modelári zo stredného Slovenska a okolia. Ja osobne som s akciou spokojný, všetko vyšlo podľa mojich predstáv, chcem poďakovať každému jednému účastníkovi expedície za to že sa zúčastnil akcie, ak by sa našlo niečo s čím by účastníci neboli spokojný tak sa za celý organizačný výbor ospravedlňujem, ale verím že sa Vám to všetkým páčilo a že sa o rok stretneme opäť a že sa posunieme opäť o niečo ďalej, aj keď si myslím že sme spravili veľké + pre modelárstvo - reportáž v hlavných novinách TV JOJ - http://www.youtube.com/watch?v=SjbWjgDBhqo , išlo hlavne o zábavu a myslím si že to bolo ako hlavné motto splnené. Tak ešte raz, veľká vďaka zúčastnením! A nech žije RC modelárstvo! :sk: :sk: :sk:
Axial scx10 Dilingo green edition :)
Obrázok užívateľa
Lukas2003

Poslaťod Lukas2003 » Pon 09. Sep 2013 22:37:07

Obrázok užívateľa
Lukas2003

Poslaťod murgi » Uto 10. Sep 2013 13:02:48

Par mojich fotiek
http://murgi.rajce.idnes.cz/Lacnov_2013/

Zhrnutie: Akcia bola fajn. Kanon bol pekny clenity patrilo by viac vody, ale stym nic nenarobime ked je sucho. Trial sa zdal byt jednoduchy, ale vobec to nebolo tak. troska ma mrzi poobednajsia cast expedicky nakolko to bola len prechadza bez nejakych prekazok. Ale najviac som bol sklamany z vecere. Tesil som sa na vychodniarsky gulas a nie na jeden tanier polievky. To mi bolo strasne malo.
Ale akciu hodnotim pozitivne nakolko som videl novy pekny kraj a navyse tam boli veci co sme my na expedicke nemali (bazen, bowling, stolny tenis).
Dakujem a pevne verim ze o rok znova na vychode nieco zazijeme.
Obrázok užívateľa
murgi

Poslaťod marcel » Uto 10. Sep 2013 13:10:52

Pekne foto zavidim ucastnikom zajazdu peknu akciu
Kto je majitel Hummera - Humwee ? je na jednej fotke.M
Obrázok užívateľa
marcel

Poslaťod KamilB » Uto 10. Sep 2013 13:27:50

humvijeho vlastní chalan z PO , Norik hallo
Obrázok užívateľa
KamilB

Poslaťod Lukas2003 » Uto 10. Sep 2013 21:10:11

murgi píše:Par mojich fotiek
http://murgi.rajce.idnes.cz/Lacnov_2013/

Zhrnutie: Akcia bola fajn. Kanon bol pekny clenity patrilo by viac vody, ale stym nic nenarobime ked je sucho. Trial sa zdal byt jednoduchy, ale vobec to nebolo tak. troska ma mrzi poobednajsia cast expedicky nakolko to bola len prechadza bez nejakych prekazok. Ale najviac som bol sklamany z vecere. Tesil som sa na vychodniarsky gulas a nie na jeden tanier polievky. To mi bolo strasne malo.
Ale akciu hodnotim pozitivne nakolko som videl novy pekny kraj a navyse tam boli veci co sme my na expedicke nemali (bazen, bowling, stolny tenis).
Dakujem a pevne verim ze o rok znova na vychode nieco zazijeme.

tá večrea ma mrzí, guľáš bol naplánovaný, no Bohužiaľ sme sa ako s riaditeľkou hotela nedohodli na adekvátnej cene, ktorá by nám do pokryla.. Tiež som sa nejak extra s tej polievky nenajedol no sľubujem na ďalšej akcii to už vyriešime inač ;) a ta popoludnajšia časť expedičky, no to bola skôr taká oddychová časť, viem že tam nebolo veľa terénu ale tak to proste vyšlo... Rád by som prijal aj reakcie od ostatných, aby sme vedeli na čo si máme dávať pozor nabudúce ;)
Obrázok užívateľa
Lukas2003

Poslaťod Wlasto » Uto 10. Sep 2013 21:33:09

Ahojte !

Ďakujem Vám za pekný víkend ! Prostredie bolo nádherné ale tak povediac... málo využité určite by sa tam toho našlo viac... nemusíme chodiť diaľky, dobre viete že aj jeden kilometer sa dá spraviť sa dve hoďky :))) (už dávno som celu exp. neodjazdil na dvoch bat.) ... stravu a pod. určite doladíte a teším sa na budúci rok !!! Cením si vašu prípravu, viem ako to dá zabrať ;)

PS: ďakujem za medailu :)))
Obrázok užívateľa
Wlasto

Poslaťod hollyml » Pia 13. Sep 2013 22:15:19

Pisem sice trochu neskor, ale predsa. Za mna, ale myslim, ze aj za ostatnych expedicakov ktori sme prisli zo stredneho slovenska mozem povedat ze z pohladu celkoveho hodnotenia sme zazili velmi prijemny viked a vsetci sme sa citili dobre. Nedostatky boli a vsetky tu uz boli povedane. Aby som to zhrnul.
1) slaba druha cast expedicie
2) slaba vecera
3) pocas volneho casu sme ho mohli viac stravit spolocne pri vedlasich aktivitach
Co sa tyka vody. Ano my z BB sme potapaci, ale ked raz neprsi tak nemozme cakat ze bude voda. Za to organizatory nemozu.
Ale berme to tak ze bez nedostatkov by nemohlo byt zlepsenie. Ako som vravel na konci expedicie som velmi rad ze ste sa odhodlali na tento krok a usporiadali tak povediac celoslovensku expediciu.
Kritika sa pocuva tazko a tak treba aj chvalit:
1) krasne prostredie Lacnovskeho kanona
2) prijemne prostredie hotela s moznostami dalsej zabavy
3) A pecka bola ta JOJ-ka. Jednoducho ste zabodovali :metal:

PS: este par poznamok k trialu. Je mi jasne, ze k trialu nemate taky vztah ako nasa partia a som rad ze ste ho zahrnuli do nedelnej casti. Bol celkom zabavny a prejazdny pre vsetky typy a modely. Viem ze som mal okolo trialu plno reci o tom ako spiseme protest atd... . Dufam, ze ste to nebrali vazne. Oficialne oznamujem, ze ziadny protest nepodavam a zucastnim sa aj nabuduce.

Este raz dakujem za peknu akciu.
Obrázok užívateľa
hollyml

PredchádzajúciĎalší

Späť na Celoslovenské expedície by RCexpedition.sk

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 5 hostia