vyzera to na sobotu zaujimavo s tym počasím , choroba ustupila trocha takze sa vidime ... akurat je otazne co na ten mráz povedia ABS karoserie aktualne je u mňa / Králiky /- čo ej cez kopec na Kordíky , slnečno a bezvetrie celkom super pekné zimné počasie teplota -9 stupňov
bude super... slniečko bude svietiť... len o baterky sa bojím... mám ich postaršie.... no.. uvidíme
no a zima... vyťahujem lyžiarske gate spred 15 rokov... snáď sa do nich ešte napasujem jo... a beriem brigádničku ku gulášu.... na trať si netrúfa, ale vyvetrať sa aj tak chce
Ďakujem RCE za super akciu a po dlhšom čase stretnutie s Vami a hlavne prekvapivo aj napriek mrazu RC modely jazdili zamrzol mi ajfón foták tak tešim na Vaše fotky ...sám som bol prequapeny ze ASOS to dal na jednu baterku..
Tvoja odťahovka v akcii bola radosť sa pozerať. Mňa prekvapila hojná účasť (30, či 40 modelov?). No a samotný sneh, to bola iná paráda! Kiežby sme sa aj u nás mohli takto vyblázniť. Ďakujem chlapom za usporiadanie, rád som znova všetkých po čase videl a už teraz sa teším na najbližšie stretnutie